У фіналі чемпіонату з футволею зіграють "Прискор" та "Світлоприлад"
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 23 вересня 2012, 18:55

footvolleypivfinalDSC09839

У півфіналі плей-оф чемпіонату Черкаської області з футволею фаворити здобули впевнені перемоги.

"Прискор" - "Шарм-ель-Шейх" 2 : 0 (21 : 18; 21 : 6)

footvolleypivfinalDSC09846 

Дует Євгена Скорнякова та Павла Присяжнюка закономірно вважався фаворитом цього протистояння. Андрій Фощій та Петро Степанов змогли нав’язати боротьбу своїм суперникам лише у першій партії. "Прискор" жваво розпочав, повівши в рахунку 8 : 5, втім "Шарм-ель-Шейх" наздогнав суперника і певний час тримався на відстані одного-двох очок. Однак ближче до завершення сету "Прискор" додав і переміг з рахунком 21 : 18.

footvolleypivfinalDSC09855

У другій партій "Шарм-ель-Шейх" взагалі "провалився". Степанов та Фощій нічого не могли вдіяти з подачею Євгена Скорнякова. Завдяки вдалому початку розіграшів "Прискор" вже з початку партії "трощив" суперника з рахунком 10 : 1. Як слід "підтягтися" "Шарм-ель-Шейху" не вдалося. У підсумку "Прискор" здобув переконливу перемогу 21 : 6 та 2 : 0 у матчі.

"Дніпро" - "Світлоприлад" 0 : 2 (9 : 21; 17 : 21)

footvolleypivfinalDSC09858 

Фаворити чемпіонату, "Світлоприлад" довели свій рівень і у півфіналі. Гравці "Світлоприладу" зі старту першого сету намагалися довести свою перевагу, однак "Дніпро" на чолі з колишнім виконавцем "Світлоприладу" Павлом Котом чинили значний опір. Зрештою ближче до середини партії Ярослав Лукієнко та Олександр Куленко таки пішли у відрив і втримали його. 21 : 9 - перша партія.

footvolleypivfinalDSC09883

У другому сеті розгорілася справжня битва. Рівна гра трималася на початку партії. У середині сету "Світлоприлад" заробив гандикап у 5 пунктів. Однак "дніпряни" зібралися і змогли відіграти це відставання 14 : 14. Далі гра пішла "очко в очко". Однак, гравці "Світлоприладу" діяли впевненіше та надійніше. На фінішній прямій сету, "Світлоприлад" дотиснув свого суперника. Серія подач команди надавала "світлоприладівцям" переваги у розіграшах і вони її впевнено використовували. У підсумку 21 : 17 та 2 : 0 у матчі. "Світлоприлад" прогнозовано виходить до фіналу.

footvolleypivfinalDSC09892

У фінальному матчі між собою зустрінуться "Прискор" та "Світлоприлад". Дата матчу поки що узгоджується. 

 

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.