У Чорнобаї відбувся ветеранський турнір з волейболу на "Кубок Самоврядування"
Написав Administrator   
Понеділок, 21 березня 2016, 17:47

23523524356DSC 0041

Днями у районному спортивному комплексі всьоме було проведено традиційний ветеранський турнір започаткований у 2008 році.

   

   Взяти участь у ньому запрошені команди ветеранів (40+) з міста Черкаси «Шанс» (капітан – Сергій Пасєка), команда з міста Миронівка, Київської області (капітан – Валентин Стрілець), команда з смт Оржиця, Полтавської області (капітан – Василь Микитенко) та команда смт Чорнобай (капітан Анатолій Ляпкало).

   Учасників змагань привітали голова Чорнобаївської районної ради Григорій Зінченко та голова асоціації ветеранів волейболу Черкаської області Сергій Новіков (чемпіон світу з волейболу серед ветеранів).

   Кожну партію гри ветеранів сміливо можна назвати майстер-класом. І якщо місцеві глядачі отримували насолоду від гри, то спортсмени - ще й від перемоги. За результатами ігор ІV місце у команди Оржиці, ІІІ місце у Миронівки, ІІ місце - в Черкас. Переможцями турніру стала команда господарів з Чорнобая.

   Переможці отримали перехідний кубок, диплом І ступеня та грамоти, призери – дипломи відповідних ступенів від районної державної адміністрації та районної ради.

   Своє спілкування ветерани продовжили за святковим столом, в організації якого допомогли спонсори: відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації спільно з районним фізкультурно-оздоровчим клубом.