Черкаські волейболісти з новими нагородами!
Написав Вікторія Хамаза   
Четвер, 19 січня 2012, 12:21

659545-7967739-317-238   Днями наше місто прийняло перший відкритий турнір з волейболу серед юнаків, на який завітало шість команд із трьох областей України.

   Свою швидкість та вміння володіти м’ячем засвідчили учасники першого відкритого турніру серед юнаків, який днями закінчився у Черкасах. Участь у цьому змаганні взяли сім волейбольних команд. Шість волейбольних колективів приїхали до нашого міста захищати честь Вінниці, Києва та Світловодська. Сьомою волейбольною командою, яка взяла участь у відкритому турнірі, стали вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1. Близько сотні юнаків 1997-1998 років народження визначали кращих з кращих у володінні м’ячем на майданчику.

   Попри запеклу боротьбу на спортивному майданчику, поза ним панувала дружня атмосфера. Домівкою цього першого відкритого турніру з волейболу стала спеціалізована школа №20, яка надала спортсменам не лише оновлену спортивну залу, але й забезпечила їх харчуванням.

   «До мене звернувся тренер КДЮСЩ №1 із проханням про допомогу і я погодилась, адже потрібно підіймати спортивний рівень нашого міста, зокрема, підтримувати розвиток дитячого волейболу. Учні нашої школи також займаються волейболом, тому я просто не могла не допомогти»,  – ділиться Людмила Кіта, директор спеціалізованої школи №20.

   Як зазначають організатори заходу, турнір відбувся саме завдяки допомозі Людмили Киті, яка прийняла учасників у своїй школі на безкоштовній основі. Також, не лишився осторонь і професійний волейбольний клуб «Імпексагро Спорт Черкаси», адміністрація якого теж доклала зусиль до організації змагань. 

   Закінчилися змагання почесним нагородженням переможців. Золото турніру дісталося команді із київського спортивного інтернату. Почесне друге місце посіла волейбольна команда Черкас, а бронза потрапила до рук дублерам столичної команди. Загалом ці змагання проводяться у нашому місті вперше, але, за словами організаторів та учасників, їх планують зробити традиційними.