Андрій Куцмус допоміг «Уралу» перервати безвиграшну серію
Написав Стас Лопес   
Понеділок, 19 січня 2015, 13:04

kB7sRKjiIMAEefap

Андрій Куцмус - один з героїв минулого туру волейбольної Суперліги Росії

 

  Екс-гравець черкаського «Імпексагро» став одним з героїв минулого туру російської волейбольної Суперліги. Один з топових чемпіонатів Європи дав можливість працевлаштування цілій низці колишніх гравців черкаських клубув. На жаль більшість з них уже змінили громаданство. Український паспорт залишається у другого темпа «Урала» з Уфи – Андрія Куцмуса. 

 

   У Суперлізі справи цього клубу йдуть не найкращим чином. «Урал» програв десять матчів поспіль і нині знаходиться на 13-й позиції. Свою невтішну серію команда  з Уфи перервала матчем проти краснодарського «Динамо», який виграла з рахунком 3:0. Одним з героїв матчу став Андрій Куцмус. Нападник вийшов на заміну наприкінці другої партії і своєю потужною подачею допоміг команді виграти драматичну кінцівку ключового сету – 27:25, причому до цього у «Динамо» було два матч-боли. 

 

img 5628

 

   Варто відзначити і успіх в останньому турі російської Суперліги колишнього наставника Куцмуса – Юрія Мельничука. Екс-тренер черкаського «Імпексагро» нині тренує «Югру-Самотлор». У принциповому матчі з сусідом по турнірній таблиці «Югра» обіграла на виїзді «Прикамьє» - 3:1. Наразі команда Мельничука йде на 11-му рядку турнірної таблиці де прописано 14 команд.