У Черкасах стартував чемпіонат України з пляжного волейболу!
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 20 липня 2014, 10:19
20072014beachvolleyDSC02447
Один з наймасштабніших турнірів сезону – чемпіонат України з пляжного волейболу проходить у Черкасах. Протягом двох днів на майданчиках Живчик-Арени між собою змагаються лише кращі волейболісти країни.
20072014beachvolleyDSC02471
Загалом у чемпіонаті бере участь 20 чоловічих команд та 16 жіночих. У суботу на черкаських майданчиках розпочалися баталії команд. Протягом першого дня в боротьбу вступили 16 чоловічих команд. Цей етап є кваліфікаційним. За підсумками цього дня чотири кращі команди вийшли до чвертьфіналу. У неділю до них приєднаються ще чотири команди, а саме, лідери волейбольного рейтингу України.

20072014beachvolleyDSC02450

Максим Булатецький, організатор змагань:
«Ми вже вкотре проводимо чемпіонат України з пляжного волейболу в Черкасах. У нас є всі умови для якісного проведення турніру. Всім учасникам подобається. Цього року змінили систему турніру – чотири кращі команди вступають у боротьбу вже на вирішальній стадії. У неділю розпочнуть виступи лідери пляжного волейболу.Це відкриває можливості й для інших команд, котрі між собою можуть визначити кращого».

20072014beachvolleyDSC02443

У неділю розпочне свої виступи й чинний чемпіон України Сергій Попов. У парі з Іллею Яковлевим, Сергій планує підтвердити свій високий статус.
«Більше трьох років приїжджаю до Черкас. Мені подобається атмосфера, яка панує під час матчів. Гарне розташування арени – чудовий вид. Також цього року зручна система проведення, вона дає можливість приїхати пограти всім охочим. Тому, бачимо, що ще з першого етапу тут грають якісні волейболісти. Тому фінальні матчі повинні бути цікавими», – ділиться враженнями Сергій Попов.