Державні охоронці визначили кращого у волейболі
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 05 листопада 2013, 16:12
66445y4thgfhvfyjncytnjhjllkllIMG 6058 2
   Понад півсотні спортсменів змагалися у Черкасах за звання кращого на чемпіонаті України з волейболу серед підрозділів Державної служби охорони.
   Фінал чемпіонату України з волейболу серед підрозділів Державної служби охорони нещодавно відбувся в Черкасах. Цьогорічні змагання присвятили 61-ій річниці створення міліції охорони. Найкращих волейболістів визначили серед державних охоронців. За звання кращих змагалися команди з восьми областей України, серед них представники Вінницької, Дніпропетровської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Чернівецької областей та Києва.
   «Скільки існує Державна служба, скільки ми змагаємося. Люди гуртуються, вони спортивно підтягнуться. Ми все сьогодні робимо для того, щоб спорт у підрозділах ДСО набував широкого розвитку. У нас є таке бажання, бажання керівництва, щоб особовий склад був підготовлений як фізично, так і морально. Ми на правильному шляху. Сьогодні є серйозні вимоги міністра щодо того, що професійна підготовка особового складу стоїть на першому місці», – говорить Анатолій Назаренко, начальник Департаменту Державної служби охорони.

66445y4thgfhvfyjncytnjhjllkllIMG 6058 1

   У підсумку, золото цьогорічного чемпіонату виборола Рівненська волейбольна команда. Срібло дісталося спортсменам з Києва, які впродовж п’яти останніх років кияни були кращими. Почесна бронза дісталася спортсменам з Чернівців. Їхній волейболіст Ігор Скрипник став найкращим гравцем чемпіонату. Команди-переможці отримали почесні нагороди, кубки та медалі.

442342353545gnbghjgfgklIMG 6052