Черкаські волейболісти знову чекають на «Фаворита»
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 21 листопада 2011, 13:35

-pobedil-impeksagrosport-

   У той час як волейбольний сезон перебуває у   розпалі, черкаська команда «Круг» не бере участь у  жіночій суперлізі та не поїхала на два останні матчі. Як  повідомлялось раніше, існування найтитулованішого  жіночого волейбольного клубу країни знаходиться під  великим знаком питанням. Адже 7-разовий чемпіон  України опинився у скрутній фінансовій ситуації.

   А тим часом черкаська команда «Імпексагро»  скористалася паузою в чемпіонаті, яка обумовлена  участю України в олімпійському відборі. Черкаські  волейболісти, аби не втратити форми за досить довгу  перерву, вирішили підшукати спаринг-партнера, щоб  належним чином підготуватися до ігор з  «Юракадемією» та «Буревісником». Черкаська  «Імпексагро» запросила на дружній поєдинок   команду «Фаворит». Лубенська команда наразі займає друге місце у нинішньому чемпіонаті та є цікавим супротивником для черкаських волейболістів.

Гра між черкаським «Імпексагро» та лубенським «Фаворитом» відбудеться сьогодні о 13:30 у ПС «Будівельник». Це буде вже другий поєдинок цих команд, адже в стартовому турі чемпіонату 2011-2012 черкаські волейболісти взяли всього два очки із шести можливих.