«Імпексагро» прогнозовано з поразки стартував у фінальній частині Суперліги
Написав Вячеслав Лопушанський   
Середа, 11 квітня 2012, 22:16

30.09.11_ias-fvr4536

Суперліга. Фінальна частина І-й тур

«Локомотив» (Харків) – «Імпексагро» (Черкаси) 3:1 (25:20; 25:16; 21:25; 25:18)

«Кримсода» (Красноперекопськ) – «Фаворит» (Лубни) 3:1 (25:14; 25:13; 25:19)


   В українській волейбольній Суперлізі настала гаряча пора. Сьогодні чотири найсильніші клуби нашої держави розпочали боротьбу за нагороди. В так званий фінал чотирьох, окрім черкаського «Імпексагро», пробився «Фаворит» з Лубнів, переможець регулярного чемпіонату – красноперекопська «Кримсода» та український повпред в Суперлізі Росії – харківський «Локомотив».

   У фінальній частині команди зіграють одна з одною в кожному місті, де прописана команда-учасниця цього квартету. За жеребом, першою мала господарювати красноперекопська «Кримсода».

   Саме сьогодні в Криму були зіграні стартові матчі фінального туру. В його рамках черкаським аграріям випало зіграти з найтитулованішим клубом України – харківським «Локомотивом». Минулорічний золотий та срібний призери Суперліги відіграли чотири партії. Залізничники, в яких річний бюджет клубу ледь не в десятеро більший, ніж в «Імпексагро», виграли цю гру з рахунком 3:1. Команді Віктора Михальчука вдалося виграти лише третій сет – 25:21.

   В другому матчі ігрового дня «Кримсода» не помітила «Фаворит» – 3:0. При цьому гості зуміли набрати в цьому матчі лише 36 очок! Завтра о 15.00 черкаські волейболісти зіграють доволі принципову гру з «Фаворитом». Зважаючи на розподіл сил, швидшеза все, саме з командою з Полтавщини «Імпексагро» побореться за бронзовий комплект нагород.