Відкритий чемпіонат Черкас з волейболу «Златогор-ліга» виграв «Златогор» (Золотоноша)
Понеділок, 23 квітня 2018, 11:01

final2018gorod

Змагання серед чоловічих команд проходили у два етапи: попереднього раунду у два кола та фінального етапу за системою плей-оф

За підсумками попереднього етапу визначилися учасники півфінальних зустрічей, так переможець попереднього етапу «Златогор» зустрічався з командою ЧІПБ а другу путівку до фіналу визначали між собою «Україна єдина» та «Трансгаз».

Певна несподіванка очікувала вболівальників, які зібралися у Палаці спорту «Будівельник», уже у першій партії зустрічі «Златогора» та ЧІПБ несподівано з рахунком 30:28 виграла команда ЧІПБ. Необхідно зауважити, що півфінальні матчі проводилися з трьох партій, тому програш першої партії ставив великі питання потрапляння до фіналу переможця попереднього етапу. Розуміючи загрозу не попадання до фіналу гравці «Златогора» зібралися, продемонструвавши майстерність та волю до перемоги, досить легко виграли другу партію 25:15 а за нею і тайм-брейк 15:10.таким чином забезпечили собі участь у фіналі. У другому півфіналі представники Трансгазу неочіковано досить

легко перемогли команду «Україна єдина» 25:22 та 25:13.

Видовищним та наповненим напруженою боротьбою видався матч за бронзові нагороди. Впевнено та досить легко вигравши першу партію 25:20, представники «України єдиної» поступилися у двох наступних 22:25 та 23:25. Зрівняти рахунок і перевести матч у тайм-брейк дозволила перемога у четвертій партії з рахунком 25:17 але виграш п’ятої партії 15:13 забезпечив бронзові медалі студентам ЧІПБ.

У боротьбі за золоті медалі зустрілися волейболісти «Трансгазу» і «Златогору». Цей поєдинок вдаліше провели «златогорівці», які виграли усі три патрії - 25:20, 26:24 та 26:24, що забезпечило їм перемогу у чемпіонаті.

Нагородження переможців провели директор департаменту освіти та гуманітарної політикиміськв иконкому Сергій Воронов, директор СК «Будівельник» Світлана Бондар та голова обласної організації ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський.

 

Джерело: voleyland.ck.ua