Волейбольні баталії Черкащини
Написав Вікторія Хамаза   
Неділя, 25 березня 2012, 12:28

1299835772_0_2f420_3bfa3960_l1

   Черкаські волейболісти боролися за звання кращих одразу на двох масштабних волейбольних змаганнях.

   Вдалим для наших спортсменів видались зональні змагання з волейболу серед підрозділів МНС України. Захищати честь Черкащини поїхала команда АПБ та ТУМНС у Черкаській області. Цілих чотири дні, з 13-го по16-те березня, наші спортсмени протистояли кращим командам територіальних управлінь країни. Як зазначається на сайту АПБ, серед них: команди головних територіальних управлінь МНС у Київській області та міста Києві, територіальних управлінь МНС у Вінницькій, Житомирській, Полтавській, Черкаській, Чернігівській областях, а також команда 1-го Спеціального регіонального центру швидкого реагування ОРС ЦЗ міста Києва. Попри запекле протистояння та надзвичайно важку конкуренцію фортуна таки посміхнулася черкаським спортсменам. Як результат, команда АПБ виборола перше місце. Срібло дісталося команді ТУМНС у Черкаській області, а бронзу забрали господарі чемпіонату з Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту.tihfgh675675675mthumb

   Одразу після цього, 17-18-го березня, в Умані розпочалися дводенні відкриті змагання з волейболу серед аматорських чоловічих команд присвячені пам’яті Василя Павловича Хорсака. Ці змагання є традиційними, тому збирають лише кращі аматорські волейбольні команди. Зокрема, цього року у змаганнях взяли участь спортсмени з Первомайську, Жашкова, Вінниці, Котовська, Черкас та Умані.

   Як зазначається на сайті Уманської міської ради, у фінальних матчах за 3-4-те місце зустрілись команди з міста Жашків та Котовськ, а за 1-2-ге місце –  команда з Умані та команда з Вінниці, яка минулого року посіла перше місце. Незважаючи на спроби інших команд вибороти золото цього турніру, переможцем стала уманська команда господарів «А-пілон», другу сходинку посіла команда «Еко-дім» з Вінниці, а третє місце дісталося команді «Бірзула» з міста Котовськ.