Освітяни області визначили переможців у чемпіонаті з волейболу
Написав Administrator   
Середа, 29 березня 2017, 12:00

17547043 1303070516446275 3307469247271029397 o

Переможцем стала збірна Черкас, уманчани - другі, сміляни - треті.

 

 

Команди Золотоніського, Уманського, Звенигородського, Смілянського, Жашківського районів та команда обласного центру, які вибороли право грати у фіналі перемогами в зональних змаганнях серед двадцяти чотирьох команд, визначили переможців фінальних змагань Чемпіонату з волейболу серед працівників закладів освіти області.

 

Учасників фінальних змагань привітали голова федерації профспілок області Петро Шевченко, головна обкому профспілки працівників освіти та науки України Ольга Жалдак, голова обласної організації ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський та голова Смілянської районної ради Володимир Грошев. Велику роботу з підготовки до участі у фінальних змаганнях провели голови районних профспілкових організації,які особисто очолювали команди,що в свою чергу сприяло підвищеній відповідальності учасників за результат змагань.

 

Відповідно до Положення про змагання та проведеного жеребкування, команди були розподілені на дві підгрупи по три команди в кожній і тільки переможець в підгрупі мав можливість в подальшому виборювати чемпіонське звання чемпіонату. У першій з підгруп в грі між командами обласного центру та Смілянського району визначився переможець групи, яким стала команда обласного центру. В іншій підгрупі в запеклій боротьбі перемогу отримала команда Уманського району, перемігши команди Жашківщини та Золотоніщини. У грі за почесне третє місце перемогу над командою Жашківського району отримала більш згуртована та підготовлена в командних діях команда Смілянщини. У фінальній грі, завдячуючи високій індивідуальній спортивній майстерності та зрілим командним діям освітян обласного центру, уманчани не спромоглися гідно протистояти і зазнали поразки в двох партіях.

 

Голова обкому профспілки працівників освіти та науки України Ольга Жалдак вручила Кубки та дипломи за перше місце команді обласного центру, за друге місце команді Уманського району і за трете місце найбільш дружній команді, яку палко підтримувала велика група вболівальників, Смілянського району. Гравці команд нагороджені медалями та дипломами.

 

Ольга Жалдак привітала переможців та призерів змагань, подякувала всім учасникам за участь у чемпіонаті, адже 24 команди взяли участь у зональних змаганнях і запевнила присутніх в подальшому сприянню розвитку фізичної культури у повсякденному житті освітян,проведенню змагань з популярних видів спорту та галузевої Спартакіади.