На Черкащині розіграли «Кубок Самоврядування»
Написав Administrator   
Середа, 29 лютого 2012, 09:30

bart200906fxcbcvbcv09231352-350x350

   Волейбольна першість «Кубок Самоврядування» зібрала у Чорнобаї найвідданіших прихильників цього виду спорту. Попри намагання черкаських та бориспільських волейболістів здобути перемогу,  найвищу сходинку на п’єдесталі першості посіла команда господарів. Переможний трофей залишився у волейболістів з Чорнобаївщини.

    Як зазначається на сайті Черкаської ОДА, традиційний турнір із волейболу «Кубок Самоврядування», що проходив вихідними в Чорнобаївському районному спортивному комплексі знову зібрав велику армію прихильників цього виду спорту. 

     На церемонії відкриття з вступним словом до учасників та вболівальників звернулися заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Олексій Головко та голова Чорнобаївської районної ради Олексій Боровик.

    Як виявилось, гостинність господарів змагань обмежилась лише теплим прийомом гостей-суперників. Вийшовши на майданчик, гравці команди селища Чорнобай, на чолі з першим заступником голови Чорнобаївської РДА Олександром Тарасенком, одразу ж почали торувати переможний шлях до фіналу, в якому не залишили шансів на чемпіонство колегам із м. Бориспіль. Третю сходинку п’єдесталу посіла команда з м. Черкас.

    Переможці нагороджені «Кубком Самоврядування», дипломами та грамотами. Призери змагань отримали дипломи відповідних ступенів.