У спорткомлексі на «Центральному стадіоні» Черкас триває масштабний ремонт
Середа, 09 жовтня 2019, 10:22

09102019 ЦС n

Такі масштабні роботи в спортивному комплексі, який звели понад 40 років тому, проводять уперше за часи Незалежності України

Нині тут замінили скляний фасад та взялися за оздоблювальні роботи стелі й стін в ігровій залі. Далі ж у ній облаштують глядацькі місця та встелять підлогу новим паркетом. Паралельно з цим у будівлі монтують сучасну систему опалення.

Такі масштабні роботи в спорткомплексі, який звели понад 40 років тому, проводять уперше за часи незалежної України. Досі ж у ньому бачили лише так званий косметичний ремонт.

На початку року під час формування Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста заступник міського голови Юрій Ботнар запропонував передбачити кошти на оновлення низки спортивних об’єктів, зокрема, й «Соколу». Його ініціатива знайшла підтримку серед депутатського корпусу.

- Торік у Черкасах провели вісім змагань міжнародного рівня та ще 66 всеукраїнського значення, черкаські спортсмени міста взяли участь у майже сотні обласних турнірах, – коментує Юрій Ботнар. – Вихованці наших спортивних шкіл показують хороші результати, вони майстерні й у них є бажання перемагати. Для цього докладають величезних зусиль і в спорті, і у звичайному житті. Тож ми, зі свого боку, зобов’язані створити їм комфортні умови для тренувань.

Директор комунального підприємства «Центральний стадіон» Юрій Гончаров додає: завершити ремонт планують до кінця осені.

– Уже цього року ми плануємо приймати в наново відремонтованій ігровій залі змагання з волейболу та футзалу, – поділився він. – Натомість наступного року зможемо проводити тут чемпіонати України з ігрових видів спорту.

Нагадаємо, громаді міста спортивний комплекс «Сокіл», який розміщений на вулиці Смілянській, 78, передали в 2017 році. Раніше він перебував у власності державного підприємства науково-виробничого комплексу «Фотоприлад».

chmr.gov.ua