Черкащанин Андрій Яроменко переміг у чемпіонаті України з трекових гонок
Середа, 02 жовтня 2019, 06:55

photo 2019-10-01 08-54-19

Фінальний етап змагань з трекових гонок та етап чемпіонату країни з автокросу проходив у Чернівцях

Андрій Яроменко встиг представити Черкаси в обох дисциплінах.

-           Насправді, дуже важко за одні вихідні брати участь у двох різних Чемпіонатах. Але змагальні траси були розміщенні поруч, тож я вирішив, що спробую себе в обох дисциплінах, - каже Андрій Яроменко. – Боротьба виявилася занадто складною.

У суботу Андрій Яроменко зосередився виключно на автокросові. А в неділю після автокросу (Чемпіонат триває два дні) встиг на трекові гонки.

-           Але так трапилося, що на трекових гонках мені довелося змагатися на чужому автомобілі. Мій був сильно пошкоджений під час Чемпіонату з автокросу. Тож для участі в Чемпіонаті з трекових гонок я позичив автомобіль іншого спортсмена і це додало складнощів, адже до техніки потрібно було звикнути, а часу для цього взагалі не лишалося. Призвичаювався вже під час самого Чемпіонату і це було непросто, - ділиться враженнями від перегонів Андрій Яроменко.

Однак це не завадило йому перемогти. Навіть на чужому автомобілі спортсмен з Черкас виграв гонку.

Нагадаємо, що упродовж усього Чемпіонату з трекових гонок Андрію Яроменку не було рівних. Чемпіонат мав шість етапів і на п’яти з них саме Андрій Яроменко здобував перші місця. Його переможні заїзди черкащани бачити під час етапів серії у Черкасах.

Перемоги на етапах зробили Андрія Яроменка Чемпіоном України з трекових гонок.

Додамо, що окрім кубка з трекових гонок, до Черкас спортсмен везе ще й кубок за третє місце у етапі з автокросу.

photo 2019-09-29 22-35-40