На Черкащині уперше відувся турнір із спортивної аеробіки
Вівторок, 18 червня 2019, 14:32

1706 аеробіка1

Відкритий чемпіонат області зі спортивної аеробіки серед дорослих, юніорів та юнаків «Кубок Черкащини» пройшов СК «Будівельник»

 

Участь у змаганнях взяли понад 200 учасників з різних міст України: Черкас, Житомира, Києва, Харкова, Гірника та Вишгорода. Оцінювали спортсменів за трьома критеріями: артистизм, виконання і складність. За словами Анастасії Ісаєнко, президента Федерації спортивної аеробіки та фітнесу в Черкаській області, ці змагання – відбіркові для подальшої участі в чемпіонаті України, а далі Європи і світу: «За останні роки рівень спортивної аеробіки у Черкасах значно зріс. Учасники продемонстрували максимально свої вміння під час турніру. Заявлені всі категорії. Виступили як початківці, так і професіонали».

Черкащан на відкритому чемпіонаті області посіли призові місця, а саме: у фіналі в номінації «пари кадети» золото одержали Давид Начкебія та Вероніка Дудка. У трійці (діти) Софія Андрієнко, Анастасія Чигирик та Марія Моісеєнко поступилися першістю суперникам і стали срібними призерами.

Чемпіонкою турніру в індивідуальних жіночих змаганнях стала Анастасія Чигирик (2011 р.). У номінації індивідуальні жіночі змагання (2013 р). черкащанки Діана Панасенко й Аріна Ісаєнко посіли друге і третє місце відповідно.

Серед чоловіків в індивідуальних змаганнях за 2011-2012 рр. третє місце посів Антон Ткачук, за 2013 р. – першість отримав Нікіта Бабенко. В індивідуальних змаганнях серед чоловіків кадетів у фіналі срібло отримав Назарій Мельник.

Джерело: сайт «Нової Доби»