У Черкасах відбувся турнір з міні-футболу, в якому змагалися поліцейські
Понеділок, 10 червня 2019, 09:06

090830179 34455

6 червня правоохоронці підрозділів Головного управління Національної поліції в Черкаській області змагалися за перемогу у першості ГУНП з міні-футболу

Із 8 команд, в яких приймало участь 80 поліцейських, переможцем змагань стала команда Драбівського відділення поліції, друге місце посіла збірна команда поліцейських Монастирищенського та Чорнобаївського відділення поліції, а третє – команда управління «Корд». Про це повідомляють у нацполіції Черкащини.

Захід відбувся на полі бази спортивного комплексу Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля в Черкасах.

За перемогу боролися команди управління «Корду», батальону поліції особливого призначення, Черкаського, Золотоніського, Смілянського, Уманського, Звенигородського відділів поліції та збірна команда Драбівського та Чорнобаївського відділень поліції.

Тож, у підсумку місця серед переможців розподілилися так. Третє місце посіла команда управління «Корд», друге місце виборола збірна команда поліцейських Монастирищенського та Чорнобаївського відділення поліції. Переможцем змагань стала команда Драбівського відділення поліції.