За тиждень у Черкасах стартує "Кубок Австралії" з футболу
Написав Андрій Вєков   
Субота, 06 серпня 2016, 14:23

jqFDzAjtjDw

VII Всеукраїнський юнацький турнір із футболу пройде в Черкасах. У ньому візьмуть участь 14 команд у двох вікових групах.

  

"Кубок Австралії" - традиційний юнацький турнір серед команд з усієї України. Він проходить за підтримки вихованця ДЮСШ "Дніпро-80" Олексія Мамалиги. Цьогоріч у змаганнях візьмуть участь 14 команд з усієї України: "УФК", "Ворскла", "Іллічівець", "Юність", "Зірка", "Кремінь", "КДЮСШ Арсенал" та черкаський "Дніпро-80".

 

Турнір пройде у двох вікових групах: серед юнаків 2002 р.н. (13-17 серпня) та серед юнаків 2000 р.н. (19-24 серпня).

 

Андрій Фощій, організатор і тренер "Дніпро-80" (2000 р.н.): "Відмінний турнір для підготовки всіх команд напередодні старту сезону у вищій лізі ДЮФЛУ. Цьогоріч проводимо змагання в двох вікових групах, щоб можна було переглянути хлопців не тільки з міста, а й області. Що стосується організації, то традиційно проведемо все на найвищому рівні. Команди будуть забезпечені транспортом, водою під час матчів і хорошими полями. На завершення турніру влаштуємо дітям чудову церемонію нагородження, де кожен, хто добре себе проявить протягом турніру, отримає відповідні відзнаки".  

 

Минулоріч "Кубок Австралії" виграв миколаївський "Торпедо".

Матчі проходитимуть на Центральному стадіоні, в с. Руська Поляна та на ФОКу. Календар і деталі - згодом.