У Черкасах пройде перший в історії Всеукраїнський турнір з пляжного баскетболу
Написав Стас Лопес   
Субота, 05 вересня 2015, 08:38

2DSC 0992

Екзотичний вид спорту уже не один тиждень дивує відвідувачів одного з черкаських пляжних комплексів.

Велику кількість тренувань у процесі фізпідготовки до нового сезону юнацьких команд нашого клубу пройшли в режимі пляжного баскетболу. Минулого тижня наші команди навіть відіграли товариський турнір, перемогу в якому святкувала команда "KKK Team". Після хорошої практики і зацікавленості самих гравців в організаторів старту виникло бажання створити вже Всеукраїнський турнір з цього виду старту. За словами одного з організаторів та тренера баскетбольної школи «Черкаських Мавп» - Василя Івлєва, змагання стануть новим витком розвитку цього виду спорту.

 

3DSC 0991

 

   Відтак «Черкаські Мавпи» запрошують усіх бажаючих спробувати свої сили у пляжному баскетболі, взяти участь у Всеукраїнському старті. Турнір у двох вікових групах відбудеться на майданчику пляжного комплексу «Живчик-Арена» у двох вікових групах. Нагороди розігруватимуться у віковій групі до 15-ти років та старше. Подробиці турніру у його положенні.

 

    Поки достеменно не відомо, чи виступатимуть у чемпіонаті гравці основної команди «Черкаських Мавп», але і команда Максима Міхельсона відточує нюанси пляжного баскетболу. На відео можна зрозуміти, яким саме чином виглядає цей вид спорту у динаміці.

 

 

П О Л О Ж Е Н НЯ

Про проведення Всеукраїнського турніру з

з пляжного баскетболу 4х4

на призи БК «Черкаські Мавпи»

 Цілі і завдання

1. Розвиток та популяризація пляжного баскетболу в Україні.

2. Зміцнення здоров'я спортсменів, формування у них здорового способу життя.

 Терміни і місце проведення

Всеукраїнський турнір з пляжного баскетболу 4х4 на призи БК «Черкаські Мавпи» проводитиметься у м. Черкаси на спортивному пісчаному майданчику пляжного комплексу «Живчик-Арена» 13 вересня 2015 з 10.00.

Керівництво та відповідальність за проведення

Керівництво проведення змагань здійснюється організаційним комітетом, склад якого затверджує БК «Черкаські Мавпи».

Учасники змагань

У змаганнях беруть участь усі бажаючі любителі баскетболу.

Склад команди- 6 гравців.

Умови проведення змагань

Змагання Всеукраїнського турніру з пляжного баскетболу 4х4 на призи БК «Черкаські Мавпи» проводяться згідно з діючими правилами з баскетболу з доповненнями. Основні доповнення: 2 тайми по 5 хвилин, перерва 2 хвилини, 1 тайм-аут за гру.

Турнір проводиться в двох вікових категоріях: група А (Дорослі - старше 15 років) і група Б (до 15 років). Турнір грається за олімпійською системою на вибування. Якщо буде 12 і менше команд, то команди розбиваються на підгрупи і грають за коловою системою, а потім плей-оф. Розбиття команд за допомогою жеребкування.

Нагородження

Команди за зайняте 1-е місце нагороджуються кубком, за 2-е, 3-е місце гравці команд- переможниць та призерів - медалями та грамотами. Призи від БК «Черкаські Мавпи».

Фінансування

Витрати з організації, проведення змагань та нагородження несе БК «Черкаські Мавпи». Витрати, пов'язані з відрядженням та участю команд всеукраїнського турніру з пляжного баскетболу 4х4 на призи БК «Черкаські Мавпи» (проїзд, харчування, проживання, добові) несуть організації, що відряджають.

Заявочний внесок з команди -50 грн.

Заявки

Заявки з візою лікаря на участь у змаганнях подаються 13 вересня 2015-го р. до 9.30, також їх можна надсилати електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Дане положення є офіційним викликом на турнір.

Контакти: Івлєв Василь Миколайович

+38 0509313080, +38 0965095019