"Черкаські Мавпи" - "Хімік": Прев'ю
Написав Administrator   
П'ятниця, 14 жовтня 2016, 10:27

Сьогодні о 15:00 підопічні Максима Міхельсона зустрінуться в ПС "Будівельник" із чемпіоном України - южненським "Хіміком".

 

Інфо:

Суперліга Парі-Матч
14 жовтня, 15:00, ПС «Будівельник»
«Черкаські Мавпи» - «Хімік»
Трансляції: прямий ефір Хsport, YouTube
Запис: ТРК «ВІККА» (15 жовтня. 10.45)

 

Сьогодні у гості до Черкаських Мавп приїде чемпіон України – южненський «Хімік». Ймовірно головний екзамен цієї осені черкасці проведуть на завершення щільного тижневого графіку. За сім днів «Мавпи» зіграють свій 4-й матч. Поки що рахунок перемог та поразок у цій серії 1-2. Схожий графік і у южненців, які у цьому сезоні представлятимуть Україну у Лізі Чемпіонів. Єдиний український клуб, який виступає у Єврокубках у внутрішньому чемпіонаті іде без поразок, вигравши усі п’ять матчів.

 

У середу «Хімік» доволі легко переграв столичний «Будівельник» на його ж майданчику – 62:83. «Черкаські Мавпи» у цей же день на своєму паркеті видали справжню драму у грі проти «БІПИ» - 78:81.

 

Федерація баскетболу України та офіційний м’яч Суперліги Парі-Матч - "Wilson" продовжує грандіозний конкурс для вболівальників! Кожен, хто придбав квиток на домашній матч "Черкаських Мавп" може виграти джек-пот!

 

Суттєво поліпшити фінансовий стан і підвищити настрій здатний один влучний кидок. Адже за умовами конкурсу його учасникам потрібно закинути м’яча у кошик з центру майданчика. Боротьба за 9 тисяч гривень відбуватиметься у перерві матчу "Черкаські Мавпи" - "Хімік", який відбудеться у ПC Будівельник 14-го жовтня, о 15.00.

 

Призовий фонд конкурсу може вирости до вражаючого джек-поту. Перший два етапи конкурсу уже відбулися. По п’ять вболівальників змагалися за головний приз - 3 та 6 тисяч гривень але, нажаль, фортуна від них того вечора відвернулася.

Отож, купуй квитки на матч та ставай учасником суперконкурсу!