За два тижні у Черкасах розпочнеться "Кубок Венето"
Написав Administrator   
Субота, 03 вересня 2016, 09:59

269996

Цьогоріч "Кубок Венето" уже вчетверте пройде у Черкасах. Перший стартував ще у 2013-му.

 

«Черкаські Мавпи» продовжують підготовку до нового сезону. Наразі команда Максима Міхельсона завершує перший цикл підготовки у якому черкасці закладають фундамент фізичної готовності. Зовсім скоро черкасці розпочнуть і серію контрольних матчів та товариських турнірів.

 

Вже традиційним для українського міжсезоння стане Кубок Венето, який у середині вересня відбудеться у черкаському Палаці Спорту.  Цьогоріч Кубок Венето уже вчетверте пройде у Черкасах. Перший з них стартував ще у 2013-му.

 

Традиційно трофей розіграє чотири клуби. Окрім організаторів турніру - «Черкаських Мавп» це ще три клуби Суперліги Парі-Матч: «Будівельник», «БІПА» та МБК «Миколаїв». Турнір прийде у Черкасах з 16-го по 18-те вересня і відбуватиметься за коловою системою, тобто кожна з команд проведе по три матчі.

 

Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Перед початком сезону ми зіграємо на кількох турнірах. Планувався турнір в Одесі, але там йде ремонт зали і тому ми зіграємо кілька товариських матчів. Після цього вже традиційно ми проведемо хороший домашній турнір із хорошими суперниками, а перед самим стартом сезону або проведемо ще кілька спарингів, або поїдемо на турнір».

Відзначимо, що у минулому сезоні перемогу на домашньому турнірі вперше святкували «Черкаські Мавпи». Тоді команда Миксима Міхельсона обіграла «БІПу» та «Миколаїв», але поступилася «Кривбасу».

 

Відзначимо, що нагороди та призи на цьому турнірі будуть презентовані генеральним партнером «Черкаських Мавп» - ТМ «Венето».

Вхід на всі матчі турніру вільний!