Шостий тур "Епіцентр Бізнес-ліги" завершився зливою
Написав Андрій Вєков   
П'ятниця, 22 липня 2016, 14:44

HlAOefvmD4o

Зливою голів завершився шостий тур міні-футбольного турніру серед черкаських підприємств і установ.

 

 

"Служба 15-05" – "Телеперформенс" 4:4
Голи: Мойсєєв, Гацанюк 2, Соколан – Березюк 3, Пасіченко

Швидко Телеперформенс погіршив шанси Служби на позитивний результати у цій зустрічі. Мойсєєв і Гацанюк дуплетом вистрілили по воротах синіх і продовжували потужніше діяти в атаці. Слизьке поле і дощ призводили до гігантської кількості помилок з боку обох команд. Служба 15-05 мало била по воротах Перформенсу і забити в першій половині не змогла. 
7C2bf4kbp1M
Сумбурна і, водночас, відкрита гра продовжилася в другій половині. Зелені збільшили перевагу елегантним ударом Соколана п'ятою з пасу Коломацького. Але Служба здійснила потужний ривок і зрівняла рахунок за декілька хвилин. Березюк оформив дубль, а допоміг йому Пасіченко – 3:3. Здавалося, зараз Служба буде забивати ще, але психологію перевернув Гацанюк завершивши хорошу атаку партнерів – 3:4. Та Служба все ж забила! Традиційно жвавий Березюк оформив хет-трик і знову встановив паритет – 4:4. Гра завершувалася дуже емоційно. Команди понеслись на зустрічних курсах і могли забивати ще по декілька голів, але щоразу виручали воротарі. Голкіпер зв'язківців навіть носом відбив один з ударів, а забити більше так ніхто і не зміг. 

 


"Патріоти" – "Капрі-трейд" 2:8
Голи: Нуянзін О., Тарасов – Орел 3, Ворона, Марущак, Довгий 2, Гаврюшенко

Холод, дощ і вологе слизьке поле продовжували заважати любителям міні-футболу дивитися матчі "Епіцентр Бізнес-ліги". Патріоти і Капрі-трейд теж важко адаптувалися до погодніх умов. Трошки легше було технічним футболістам, таким як Орел у складі Капрі. Саме його команда і лідирувала по ходу матчу. Перший тайм він із партнерами виграв 3:1. 
MBI7J7Djlyc
Був технічний футболіст і в складі Патріотів. Молодий Верм'янчук мав сьогодні допомогти команді Інституту пожежної безпеки, але самотужки, без підтримки кваліфікованих партнерів обіграти Капрі він не зміг. У другому таймі червоні почали прямопропорційно збільшувати перевагу і виграли матч - 2:8. 

 


"Черкасигаз" – "Шпола Будматеріали" 2:6
Голи: Лушпіган, Макогон – Шпиця 2, Маняк 3, Мальчик С. 

Черкасигаз не зібрався оптимальним складом на важливу гру проти Шполи. Лише одна заміна була у екс-лідерів чемпіонату, які після цієї поразки впали до середняків. Натомість Будматеріали налаштувалися на цей турнір серйозно. Команда продовжує збирати очки в матчах із лідерами. Розібраному Газу помаранчеві ще в першій половині відгрузили 4 сухих м'ячі на мокрому полі, Чим і гарантували собі дострокову перемогу. 
s2UrHIBDRBA
В таймі другому смугасті двічі забили, але ці двадцять хвилин стали вже формальністю. Черкасигаз почав залишати ворота і пустив ще два від Мальчика і Шпиці - 2:6. 

 

 

"Юрія-Фарм" – "Олімп" 8:1
Голи: Мачульський 3, Калашник 2, Тараненко, Третяк, Кисельов – Філіповський

HCNIcACrBkc

Завершили важкий погодний день і, одночасно, 6 тур "Епіцентр Бізнес-ліги" два різні за силою колективи. Юрія-Фарм завдяки Мачульському й Калашнику за лічені хвилини відірвалася від Олімпа, якому в цій грі залишалося тільки терпіти потужність фармацевтів. Під світлом ліхтарів, зі зливою і температурою в 16 градусів тепла (якщо це можна назвати теплом) Олімп без варіантів поступився Юрії-Фарм. До слова, за зелених не зіграв Ткаченко В'ячеслав через лікарняний.