"Фотоприлад" забиває три м'ячі, але поступається "Епіцентру"
Написав Андрій Вєков   
Середа, 20 липня 2016, 20:56

imagexcvb"Епіцентр Бізнес-ліга" досягла свого екватору. Сьогодні одноіменний клуб, який очолює турнірну таблицю, здолав "Фотоприлад".

 

"Епіцентр" – "Фотоприлад" 8:3
Голи: Логвіненко, Вакуленко 5, Аджубей, Кшемінський – Головченко 2, Король

Не зважаючи на розгромний рахунок у кінці зустрічі, розпочали команди досить рівно. Епіцентр традиційно контролював хід поєдинку, але Фотоприлад максимально реалізовува нагоди для взяття воріт Іщенка. Рахунок відкрив Логвіненко ударом у верхній кут, але Головченко одразу встановив паритет елегантним парашутом за комір голкіперу. Тут же Вакуленко виводить "епік" уперед і одразу Головченко робить 2:2. Надалі гра вже не мала гойдалкового характеру, бо Вакуленко у прекрасному стилі розбирався із захисниками НВК і довів рахунок до 4:2. 
imagevakula
У другій половині Епіцентр продовжив в'язати своє павутиння, раз у раз прострілюючи місцями надійного голкіпера. Фотоприлад намагався тримати удар, але "кулак" із вищих за класом гравців суперника продовжував наносити удари. Вакуленко довів лік забитим м'ячам до п'яти, а також відзначилися Кшемінський і Аджубей. У складі Фотоприлада ж, ще одним голом скоротив відставання Король. 8:3 і Епіцентр на екваторі чемпіонату має відрив у шість очок від райближчого переслідувача – Солтексу, у якого є гра в запасі з Капрі-трейд.