В "Епіцентр Бізнес-лізі" після 5 турів вимальовується трійка лідерів
Написав Андрій Вєков   
П'ятниця, 15 липня 2016, 09:42

6SHh2sVzAWg

Розгром Швидкої Допомоги, відбір очків Фотоприладом у Черкасигазу та інші результати останніх матчів 5 туру "Епіцентр Бізнес-ліги".

 

"Черкасигаз" – "Фотоприлад" 2:2

Голи: Алєксєєв 2 – Чернієнко, Король
c6980fv xy8

Черкасигаз і Фотоприлад виявилися рівними суперниками, хоча в таблиці посідають протилежні позиції: до цієї гри газовики розміщувалися на 2 сходинці, а Фотоприлад – на 9-ій. Гру команди розпочали сухо, в середині майданчику. Перший удар, що перетнув лінію воріт записав на себе легіонер Черкасигазу Алєксєєв. Олексій відновився після травми і тепер допоможе біло-зеленим скласти конкуренцію Епіценру на горі таблиці. 
7KDDCzOdcBk
У другій половині Фотоприлад швидко відігрався з пенальті, який заробив і реалізував молодий Чернієнко – 1:1. Далі Фотоприлад тричі поспіль протягом однієї хвилини не реалізував вихід три в одного. Команди почергово випадали на ворота одне одного і забили ще по одному: Алєксєєв обіграв воротаря і закотив у рамку, а Король взагалі пошив у дурні весь захист Черкасигазу і ефектно рахунок зрівняв – 2:2. Кінцівка гри явно залишилася за Фотоприладом. Білі потужно організовували атаку за атакою, але, завдяки Коханюку, Черкасигаз зберіг одне очко у цій зустрічі – 2:2. 

 


"Телеперформенс" – "Патріоти" 5:1
Голи: Гацанюк 2, Коломацький, Мойсєєв, Задніпрянський – Нуянзін О. 
vLwXPhxWQ6A
Телеперформенс упевнено обіграв Патріотів, які вийшли на майданчик без своїх найкращих гравців. Не було ні Лісняка, ні Верм'янчука. А зв'язківці зуміли не тільки вийти на другу сходинку чемпіонату, а й награти резервний склад. Перший тайм Перформенс виграв із рахунком 3:1. Два перші голи Гацанюка і Коломацького розмочив Нуянзін Олександр після стратегічного тайм-ауту. А найкрасивішим голом зустрічі став технічний удар Мойсєєва з центру поля в дев'ятку. 
ooz0V6Z7lyg
У другій половині Телеперформенс також не зустрів опору з боку Патріотів, яким уже просто не вистачало кадрового резерву аби дати опоненту відсіч. Тому 5:1 – Телеперформенс закріплюється серед лідерів "Епіцентр Бізнес-ліги". 

 


"Капрі-трейд" – "Швидка Допомога" 11:2
Голи: Ворона 2, Марущак, Скворцов 2, Євтушенко 2, Орел, Суденко 3 – Грінько, Дучка
SBKteMstAq0
Розгром. Немає що додати. Швидка Допомога знову приїхала без замін, а Капрі сповна це використав 11 разів. Як і Телеперформенс, червоні використали цю гру, як награвання резервних футзалістів. І у них це непогано вийшло. Але знову ж таки цей матч – не показник сили Капрі-трейду. Лікарі за 5 турів не набрали жодного очка і в парі з Олімпом "курять" на дні турнірки. 

 


"Олімп" – "Шпола Будматеріали" 3:6
Голи: Поліщук 2, Пархоменко – Вєтушко 3, Білецький 2, Пархоменко (аг)
zXpGbUfzfVM
Якби Олімп забив усе, що мав забивати, то міг би і за очки зачепитися в матчі зі шполянами. Але в середині першого тайму сині змогли забити лише один гол, натомість у відповідь Вєтушко шанси свої не марнував, а двічі завдав убивчих ударів по володіннях Олімпу – 1:2. Інтрига з'явилася в другій половині, коли після обміну голами рахунок став 3:4 і сині набрали оберти. Здавалося б, ще трохи і команда зрівняє цифри на табло, утім Шпола швидко зорієнтувалася і наростила комфортний гандикап на останок зустрічі.