"Епіцентр" очолює турнірну таблицю, а "Черкасигаз" виходить в лідери
Написав Андрій Вєков   
П'ятниця, 08 липня 2016, 08:03

vQ-OuGJHaPY

Зіграно 4 тур "Епіцентр Бізнес-ліги", за підсумками якого поступово вимальовується розподіл сил у турнірній таблиці.

 

 

"Служба 15-05" – "Фотоприлад" 4:4

Голи: Березюк 3, Пасіченко – Чернієнко, Сєдих, Головченко 2
HV0WKNVU5FY
Відкрито і невимушено провели команди цю зустріч. Служба і Фотоприлад грали фактично без центру поля, не затримуючи м'яч у цій зоні. Гра походила на аерохокей – від воріт до воріт. Але не довго. Футболісти в синіх формах після екватору першої половини суттєво затисли Фотоприлад і тричі розстріляли Головченка, який розпочинав цей матч у воротах. 
Xq8Jwi3wZNs
На другу половину Володимир вийшов у полі і гра пішла повеселіше для Фотоприлада. Команда за п'ять хвилин скоротила відставання до одного голу: по результативному удару на свої рахунки записали Чернієнко і Сєдих. Кардинально змінив розклад сил своім виходом у поле Головченко. Очевидно засумував у воротах і включився так, що став центральною фігурою тайму. Невдовзі він забив зі штрафного і виправив курйозну помилку партнера, який з метру не влучив у порожні ворота – поцілував стійку, а Володимир добив під поперечину – 3:4. Службу на тлі мегаактивного Фотоприладу видно не було, але на останній хвилині забив Березюк і встановив цілком справедливі цифри на табло – 4:4. 

 


"Черкасигаз" – "Олімп" 2:1
Голи: Маценко, Кравець – Шевельов
XKz9alFEAk4

Рівний перший тайм видали Олміп і Черкасигаз. Початок зустрічі був за газовиками, які більш активно діяли в наступальній стадії, де знову кориснм виявився найкращий бомбардир смугастих Маценко. Саме він став автором довго назріваючого м'яча у ворота не зовсім професійного, але самовідданого воротаря Олімпу – 1:0. Далі Олміп перехопив ініціативу і не випускав далеко газовиків за межі власної половини. Купу нагод змарнували сині перед тим, як Шевельов зрівняв рахунок – 1:1. 
umgd-GVvCcw
У другій половині Черкасигаз знову почав діяти першим номером і особливо активним у складі команди був Лушпіган. Йому легко вдавалося обіграти одного-двох суперників, але щоразу не вистачало точного удару або тонкого пасу на партнера. На щастя, вистачило точності Кравцю, який і подарував Черкасигазу непросту перемогу. А Олімп вичікував своїх нагод і, за можливості, турбував Коханюка, проте безрезультатно. 2:1 – перемога Черкасигазу. 

 

 

 

"Швидка Допомога" – "Телеперформенс" 3:7
Голи: Дучка 2, Дузь – Мойсєєв 3, Коломацький, Соколан, Фурт (аг), Свинаренко
gDr32EFRxXo
Телеперформенс без проблем обіграв Швидку Допомогу, яка приїхала на гру зовсім не підготовленою. Без замін однією п'ятіркою лікарі в першій половині ще трималися, навіть атакували, а в другій – сили закінчилися і команда з потугами ледь покидала свою половину. Тим часом, станом на початок другого тайму рахунок був уже 0:5 на користь зв'язківців, які змогли задіяти в цій грі весь резервний склад, якому в іграх важливішого значення стільки ігрового часу не давали. Давши таку невеличку фору лікарям, Телеперформенс наражав себе на небезпеку і Швидка відквитала два голи, але одразу пропустила шостий, а потім і сьомий...

 


"Юрія-Фарм" – "Капрі-трейд" 3:3
Голи: Мачульський, Ткаченко 2 – Гаврюшенко, Орел 2
9lXkNolbSis
Попри опитмальний склад Юрії-Фарм на цю гру (Ткаченко, Мачульський, Кисельов, Калашник), Капрі-трейд більше володів ініціативою. Команда по ходу зустрічі змарнувала мільйон нагод для взяття воріт через що ледь "відскочила", врятувавши хоча б одне очко. Однак перший тайм завершився на користь Капрі з рахунком 1:2, а мав би бути розгромним на користь того ж Капрі. 
IpvcBILH4Pg
У другому таймі в гру Юрії-Фарм включився В'ячеслав Ткаченко, який тепер легально виступає за цю команду. Він без надзусиль своїм дублем вивів Юрію вперед і фармацевти утримували такий рахунок аж до останньої хвилини 3:2. Саме утримували, бо червоні бомбили і бомбили, але м'яч просто не ліз у ворота опонента. І от вже на останній хвилині Орел нарешті зрівняв рахунок у цьому матчі, хоча Капрі-трейд мав би спокійно забирати три очки, а так лише 3:3.