Завершився 3 тур "Епіцентр Бізнес-ліги"
Написав Андрій Вєков   
Четвер, 30 червня 2016, 21:56

01072016IMG 9843 1

Без сенсацій, але достатньо продуктивно команди відіграли чотири поєдинки в останній ігровий день третього туру. 

 

"Фотоприлад" – "Патріоти" 2:3

Голи: Головченко 2 – Верм'янчук 2, Тарасов

01072016IMG 9843 9

Хороший жвавий матч видали команди наприкінці 3 туру. Фотоприлад вийшов на гру без Силки, а Патріоти підсилилися Верм'янчуком, який взимку вже в кінці чемпіонату допомагав команді створювати проблеми суперникам. Саме він і став ключовою фігурою в першому таймі, забивши за 20 хвилин два м'ячі і дозволивши команді впевненіше почуватися на майданчику. У складі ж Фотоприлада в самому дебюті гри Лісняка засмутив Головченко – 1:2.

01072016IMG 9843 10

Загалом же, команди дозволяли грати одне одному, що спричиняло велику кількість нагод у одних і інших. Підігрівали пристрасті на полі й десяток польських уболівальників Патріотів. Хлопці приїхали в ЧІПБ по обміну і прийшли повболівати за команду інституту. Та вигуки "один-два – мало!" почули не Патріоти, а гравці НВК, зокрема автор першого голу – Головченко, він рахунок і зрівняв – 2:2. На завершення матчу білі активно пішли в наступ і, перед тим як забити вирішальний м'яч, двічі струсонули каркас воріт Фотоприлада. Близькими до голу були Лісняк і Майборода. Але до логічної перемоги привів команду Тарасов – 2:3, перемога Патріотів.

 

 

 

"Служба 15-05" – "Черкасигаз" 2:4
Голи: Максименко, Лукашенко – Маценко 3, Качурін

01072016IMG 9843 6

Важкувато Службі 15-05 без індивідуаліста в складі. Немає Кшемінського – немає навколо кого будувати гру команді. Перший тайм вона не витягнула і програла 2:1. Черкасигаз сьогодні краще підготовлений до боротьби за вищі місця, але Служба теж не аутсайдер. Десь за рахунок більш раціональних дій газовики постійно були на крок попереду синіх.

01072016IMG 9843 7

У другій половині Служба змарнувала гору стовідсоткових моментів і поплатилася за це хет-триком від воротаря. Ні, не від того, що у воротах, а від Маценка. Кажуть, що у воротарі володіють чуттям до голу в нападі, от Денис його й увімкнув. Якби Сумченко і партнери забили усі свої моменти, то і результат був інший, а так Черкасигаз досить переконливо, але без домінації, виграв цю гру із рахунком 2:4.

 


"Капрі-трейд" – "Шпола Будматеріали" 3:3
Голи: Орел, Довгий, Скворцов – Моторний 2, Маняк

01072016IMG 9843 5

Шпола Будматеріали досить потужно увійшла в цей чемпіонат. В актив команді можна сміливо заносити дві нічиї проти солідних суперників: потужний Епіцентр і "срібний" Телеперформенс. І сьогодні команда не дала легко дихати Капрі-трейду. Перший тайм залишився за гравцями в помаранчевій формі. Окрім двох голів у виконанні Моторного (перший видався видовищним після розіграшу з партнером), колектив багато тис на ворота візаві і без перестану тримав у напрузі воротаря Капрі. Натомість зелені задовольнилися лише поодинокими випадами в напрямку воріт Мальчика і єдиним голом у виконанні Орла Артема – він же "Тюля". 1:2.

01072016IMG 9843 4

У другому таймі розклад змінився. Капрі поступово почав перебирати ініціативу до себе, а локомотивом цієї зміни настроїв став гол Довгого на перших хвилинах другого тайму. Далі команди грали приблизно в рівний міні-футбол. Струсонув глядачів Скворцов. Він шедеврально зіграв на випередження воротаря і головою, стоячи спиною до воріт, перекинув його, вивівши Капрі вперед – 3:2. Та недовго раділи його партнери. Вже за декілька хвилин рахунок зрівняв Маняк ударом зі штрафного – 3:3. Закономірна нічия.

 

 


"Телеперформенс" – "Юрія-фарм" 3:4
Голи: Мойсєєв 2, Резнюк – Третяк, Калашник 2, Мачульський

01072016IMG 9843 8

Дві різні команди зійшлися в останньому матчі дня і туру. Ще взимку вони у фіналі боролися за "золото" Бізнес-ліги у залі СК "Сокіл", а сьогодні вийшли на майданчик розміром побільше. І тут Телеперформенс на початку мав перевагу завдяки вищій швидкості і рухливості. І забила команда першою, і здавалося, що перевага буде на її боці протягом усього матчу, але Юрія свої моменти знайшла. На гол Мойсєєва фармацевти відповіли триходівкою Мачульський-Жупинас-Третяк із кутового – 1:1. А незабаром Мачульський протягнув кулю через усе поле і віддав на Калашника, який не схибив перед порожніми воротами – 1:2. Завершили тайм команди грою на контрвипадах, але обом не вистачило класу аби реалізувати більшість біля чужих воріт.

01072016IMG 9843 3

П'ять хвилин рівного протистояння в другому таймі "народили" ще один гол. Резнюк розібрався з м'ячем біля воротарської дуги й ударом із носка здивував воротаря Юрії – 2:2. Жовті поступово почали "здуватися" і не могли знайти підходи до Телеперформенса, не знали як зіграти проти цієї команди, бо зв'язківці набрали хороший темп і не збавляли його до забитого голу, який організував Броварський із Мойсєєвим. Анатолію вдався удар з гострого кута між ніг голкіперу – 3:2. Але Юрія не дарма залучила Мачульського. Він і став рятівним жилетом. Спочатку Сергій зрівняв рахунок ударом зі штрафного, а потім з тої ж позиції викотив на Калашника – 3:4, Юрія-фарм вириває перемогу в Телеперформенса.