Зіграно 2 тур "Епіцентр Бізнес-ліги"
Написав Андрій Вєков   
Четвер, 23 червня 2016, 23:54

24062016 1

У чотирьох поєдинках без сенсацій: Капрі, Солтекс і Служба 15-05 виграли свої матчі, а Телеперформенс відіграв унічию зі Шполою Будматеріалами.

 

"Олімп" – "Капрі-трейд" 1:7

Голи: Шевельов – Орел 2, Довгий 2, Ворона, Скворцов, (Діхтяренко аг)
24062016 2
   Жвавий Капрі-трейд вийшов на майданчик із менш рухливим Олімпом. Саме швидкість дій і прийняття рішення допомогла номінальним гостям контролювати хід поєдинку. Однак перед тим, як забити перший гол, команді довелося двічі витримати хорошу активність лівого нападника Олімпа Завгородського. Він і надалі створював небезпеку біля володінь Капрі, але на його рахунку перша в матчі нагод відзначитися – хороший удар в стійку. Вже надалі цифри на табло змінилися – Орел цьому посприяв. Швидко зрівняв рахунок Шевельов потужним ударом злівої, але жвавість Капрі вийшла на перший план. Команди завершили тайм із рахунком 1:3. 
24062016 3
   Підкріплені позитивним результатом першої половини, гравці Капрі впевнено вийшли на майданчик і в другій половині добили Олімп. На куражі відзначалися всі, хто хотів, більше того навіть "сині" забили в свої ворота і додали каплю в цей розгром. 


"Черкасигаз" – "Солтекс" 1:4
Голи: Маценко – Лобов 2, Горбинко, Калініч
24062016 4
   Солтекс зіграв так само, як і Епіцентр. Дуже багато передач, руху, забігань-відкривань, але низький КПД на старті. Черкасигаз усього декілька разів за перший тайм покидав свою половину поля, бо "апельсини" їх там повністю закрили. Але забили лише на десятій хвлині: Лобов зіграв із партнером у стінку і розпечатав ворота газовиків. Далі забив Горбинко і Черкасигаз фактично втратив надію на успіх у цьому протистоянні. 
24062016 5
   Та команда змогла наблизитися до хлопців Солов'я завдяки хорошій атаці. У ній Кравець віддав праворуч на Маценка і Денис, розвернувши стопу, пробив у дальній кут свого колеги Магльованого – 1:2. Відповідь Солтекса пролунала миттєво — Калініча ніхто не прикрив на добиванні. У підсумку Солтекс впевнено і прогнозовано обіграв Черкасигаз. 

 



"Шпола Будматеріали" – "Телеперформенс" 1:1
Голи: Мальчик С. – Добровольський
24062016 9
   У третьому матчі ігрового дня на майданчик вийшли рівні колективи. Телеперформенс і Шпола Будматеріали навіть моменти створювали з однаковою періодичністю. Широка ротація складу дозволяла Телеперформенсу постійно підсвіжувати гру, бо в протистоянні проти "футбольної" Шполи (команда виступає в першості області у великому футболі) це грає велику роль. Тож, мабуть, ці два фактори: футбольне мислення білих і свіжість зелених мінусували один одного. 
24062016 10
   Перший м'яч було забито аж в другому таймі – рідкість для Епіцентр Бізнес-ліги. Плюс у другому таймі додалося більше боротьби і стиків, бо, не зважаючи на перевагу Шполи, команди так і не змогли визначити сильнішого по грі. Тезис цей закріпив і Добровольський – він зрівняв ще й рахунок у боротьбі – 1:1. Найкращий шанс хоча б якось сколихнути підсумкові бали мав на останніх секундах Михальченко у складі Шполи, але з близької відстані пробив повз ворота. Отож 1:1 – поки що найбойовитіша гра на цьому турнірі.

 



"Служба 15-05" – "Патріоти" 3:1
Голи: Максименко, Сумченко, Лукашенко – Лісняк
24062016 11
   У завершенні дня Патріоти зі Службою теж не дуже порадували відкритим видовищним міні-футболом. Знову багато бротьби і мінімум витонченості. Єдина світла голова на полі була в червоній футболці – Лісняк у складі Патріотів. Саме він знову став зачином наступів своїх партнерів, але їхній футбольний клас не дозволяв використати всі гострі передачі Юрія. І знову він погорів на своїх індивідуальних діях. У черговий раз він у центрі поля не знайшов кому віддати пас, завозився і обрізався – порожні ворота розпечатав Максименко, який скористався "привозом" Лісняка. 
24062016 6
   Але Юрій виправив помилку в другму таймі. Спочатку потужно пробив у стійку зі штрафного (у відповідь мало не отримав за комір), а потом дійшов із м'ячем близько до воріт і поцілив у ближню дев'ятку – 1:1. Служба 15-05 уже не має такого яскраво вираженого індивідуаліста (Клемінський перебрався до Епіцентра) і тепер слід сподіватися тільки на злагоджену командну гру, над якою поки що треба працювати, але є у синіх молодий прудконогий Сумченко. Він то своїми швидкими переміщеннями і змусив обрізатися оборону Патріотів і вивів 15-05 уперед – 2:1. А за декілька хвилин команді дії швидко зросли і продуктивний розіграш упевнено завершив Лукашенко - 3:1. Під кінець гри встиг трапитися болючий епізод: капітан Служби Олександр Педько вибив ключицю і йому знадобилася термінова допомога медиків, які одразу надали йому першу допомогу. За нашою інформацією це у нього трапляється не вперше і на наступну гру він буде готовий.