Стартував 2 тур "Епіцентр Бізнес-ліги"
Написав Андрій Вєков   
Середа, 22 червня 2016, 21:31

22062016DSC 0725 1

"Фотоприлад" перемагає "Швидку Допомогу", а "Епіцентр" очікувано проходить "Юрію-фарм".

 

"Швидка Допомога" – "Фотоприлад" 1:3

Голи: Даценко – Головченко, Силка 2
22062016DSC 0725 5
   Ще позавчора Швидка Допомога зіграла зі Службою 15-05, а вже сьогодні відкривала другий тур спільно з Фотоприладом. У цьому протистоянні фаворитом були останні, що і продемонстрували протягом матчу. Команда більше атакувала, більше працювала з м'ячем на половині суперника і мала переконливіший вигляд на останньому рубежі. Однак відкрили рахунок лікарі, при чому використали, фактично, єдину нагоду в першому таймі – відзначився Даценко. Але Фотоприлад одразу рахунок зрівняв ударом Головченка в дальній кут – 1:1. Мала команда ще багато шансів збільшити відрив від опонента, але над реалізацією треба працювати більше. 
22062016DSC 0725 4

22062016DSC 0725 2

   У другій половині Фотоприлад продовжив домінувати. У першу чергу завдяки кращому підбору гравців: Головченко і Силка більш підготовлені, ніж їх візаві в стані суперника. Саме Олег і додав гандикапу в рахунку. Спочатку він лежачи примудрився з гострого кута переграти воротаря, а потім прострілив йому між ніг – 1:3. Швидка Допомога старалася, не зупинялася, але в підсумку команді не вистачило трохи майстерності і зіграності.

 

 


"Епіцентр" – "Юрія-фарм" 4:1
Голи: Вакуленко 2, Приходько, Островський – Мачульський
Вилучення: Кисельов (Юрія-фарм)

6556ghnr56he5d
   Юрія без Ткаченка, а Епіцентр із Когусом. Із втратою В'ячеслава фармацевтам сьогодні довелося несолодко. Епіцентр зі старту матчу почав швидко катати м'яч, благо було кому це робити, і заганяти Юрію до своїх воріт. Відносно швидко Аджубей розіграв стандарт із Вакуленком і той відкрив рахунок – 1:0. Продовжив він і його партнери гнути свою лінію, але більше в першому таймі не забили. Багато атак вони завершували досить ефектно – на тоненького, але не дав у собі сумніватися воротар зелених. Його команда теж в обороні не відсиджувалася і декілька разів вжалити суперника їм вдалося, але безрезультатно. 
22062016DSC 0725 3
   Натомість будівельники дуже жваво розпочали другий період і пара Логвіненко-Приходько придумала ще один гол. У завершенні спрацював найкращий бомбардир літньої Бізнес-ліги 2015 Приходько Дмитро. Невдовзі він мав забивати ще, але з метра влучив у стійку при порожніх воротах. Тут же в контратаку втік Мачульський і носком ткнув повз Іщенка – 2:1. Не дав насолодитися голом зеленій команді Вакуленко – потужно пробив у дальню дев'ятку і підняв Епіцентр на психологічний пік. Почав нервувати Калашник і вся Юрія десь розуміла, що цей матч вже втрачено, ще й Островський додав – 4:1. Нерви почали здавати ще більше в обох команд і мало не дійшло до бійки, але ж все треба доводити грою, а не пошуком ніг суперника. А по грі сьогодні сильніший Епіцентр - 4:1.