Завершено перший тур "Епіцентр Бізнес-ліги"
Написав Андрій Вєков   
Четвер, 16 червня 2016, 21:10

16062016 1

"Черкасигаз", "Телеперформенс" та "Юрія-фарм" здобувають упевнені перемоги.

 

 

"Черкасигаз" – "Патріоти" 4:1

Голи: Лушпіган 2, Макогін, Кравець – Чупринін
16062016 2
Сьогодні турнір офіційно відкрив голова асоціації міні-футболу Черкаської області Юрій Гончаров. Перший тайм першого матчу пройшов виключно у боротьбі без конструктивного міні-футболу. Досить рівні команди відкрили другий ігровий день Епіцентр Бізнес-ліги. Черкасигаз підключив на літній сезон Лушпігана, який одразу розкрився в складі зелено-білих. Саме він двічі забив у ворота Патріотів, у яких стояв ніхто інший, як Лісняк. Ставка на Юрія, як на головного кріейтора атак обернулася для команди проблемою. Але про це згодом. У першому таймі одним голом відзначився Чупринін і половина завершилася з рахунком 2:1. 
16062016 3
Про Лісняка. Часті обрізки призвели до третього голу в ворота білих – відзначився Макогін. Далі гра продовжила виділятися боротьбою, але в ній трохи ближчими до голу стали газовики, які ще раз скористалися Лісняком і його грою в центрі поля, а не біля власних володінь. Патріотам є над чим подумати після цієї гри - 4:1 не на їхню користь.

 

 

"Телеперформенс" – "Олімп" 5:1
Голи: Гацанюк 3, Добровольський, Резнюк – Романуха
16062016 5
У другому матчі зустрілися срібний призер першої ліги – Телеперформенс і аутсайдер цієї ж ліги – Олімп. Зв'язківці, задоволені собою, навіть форму нову купили на літній сезон – свіжу, зелену. Так само свіжо вони й увійшли у свій перший матч. По разу у ворота Олміпу забили Гацанюк і Добровольський. Ця компанія одноосібно домінувала на майданчику і це логічно, адже "срібло" просто так не виграють. Трохи легше дихати Олімп став з приїздом своєї атакувальної "вісімки" – Поліщука, але на результат гри це ніяк не вплинуло.
16062016 6
У другому таймі зелені продовжили тиснути і швидко забили втретє – Резнюк використав свій шанс і рахунок став 3:0. Довжелезна лава запасних перформенса дозволяла частіше перепочивати лідерам команди, натомість Олімпу фізично з плином часу ставало важче протистояти зеленим. Свій подарунок у сітку заніс ще й Гацанюк, а у відповідь сині все ж одну продуктивну атаку організували: пас Поліщука замкнув Романуха. Домінуючи протягом усього ігрового часу, переможці не збавили темп ні на секунду і виграли цей матч із позитивним, навіть розгромним, рахунком – 5:1. 

 


"Юрія-фарм" – "Фотоприлад" 4:2
Голи: Калашник, Мачульський 2, Кисельов – Головченко, Чернієнко 
16062016 7
Слідом за "срібним" Телеперформенсом на майданчик вийшов їхній кривдник у фіналі – Юрія-фарм. Фармацевти врахували зміну формату чемпіонату і, щоб складати конкуренцію на горі таблиці, теж підсилилися. Кадровим здобутком команди став В'ячеслав Ткаченко, який узимку виступав за Солтекс. 
16062016 8
Утім, Фотоприлад теж підготувався і нав'язав свою гру зеленим. Мачульський уже не зміг грати у стовпа від якого всі відскакують, як від батута, довелося більше рухатися і задіювати для цього патнерів, які розуміли дії партнера через раз. Скориставшись цим недорозумінням, Фотоприлад відкрив рахунок у цьому протистоянні: Головченко з лівої бровки вистрілив у дальній кут – 0:1. Та недовго білі (так, у НВК теж нова форма) раділи успіху. Миттєво відповіди суперники: Мачульський прокинув собі по флангу і сильно прострілив на дальню стійку де з учорашнього дня чекав цього пасу Калашник – 1:1. За справедливого рівного рахунку команди пішли на перерву. 
16062016 9
Другий тайм фармацевти розпочали ударно. Одразу пішли в атаку, щоб наростити комфортний гандикап і обрали вірне рішення. Спочатку Мачульський, потім Кисельов по разу розписалися у воротах опонента. Якщо говорити про підсилення зелених, то той самий Ткаченко не виділявся в новому колективі, мабуть ще не звик до такої гри з такими партнерами. А от новачок Фотоприлада Чернієнко заявив про себе з позитивного боку. Він скоротив відставаня з гострого кута, чиркнувши маківку воротаря, та й загалом багато працював і був корисним для команди. Але справжнім майстром став Мачульський, який на останній хвилині заробив пенальті, упевнено забив його і встановив остаточний рахунок у матчі - 4:2 на користь Юрії-фарм.