"Епіцентр Бізнес-ліга" стартувала у Черкасах!
Написав Андрій Вєков   
Середа, 15 червня 2016, 21:42

15062016DSC 0380 1

У першому матчі міні-футбольного турніру серед черкаських підприємств "Шпола Будматеріали" неочікувано, проте справедливо, відібрала очки в "Епіцентра".


"Епіцентр" – "Шпола Будматеріали" 2:2
Голи: Вакуленко, Кшемінський – Шпиця, Моторний
15062016DSC 0380 4
   Ну що, от і стартувала "Епіцентр Бізнес-ліга", на яку так довго чекали міні-футбольні аматори. 12 команд змагатимуться за величезний Кубок. У першому матчі зустрілися два протилежні колективи: новачок турніру – Шпола Будматеріали, і явний претендент на чемпіонство – Епіцентр. Значно змінився склад останніх, порівняно із змовим чемпіонатом, у якому команда посіла місце лише в середині турнірної таблиці. На літню Бізнес-лігу вони підтягнули всіх кого можна, більше того, влаштували їх на роботу в гіпермаркет. Серед новачків команди: Іщенко, Логвіненко, Аджубей, Вакуленко, Когус та Кшемінський. 
15062016DSC 0380 3
   Не дивно, що ця банда на сорок хвилин просто закрила суперника і одноосібно володіла перевагою, особливо у володінні м'ячем. Утім, зустріч не почалася з мішка голів у ворота Шполи і ним же не закінчилася. Навпаки, п'ять хвилин безперервного катання м'яча у виконанні Епіцентру розкололися об контратаку новачків, яку звершив Шпиця – 0:1. Але одразу потому Вакуленко взяв ініціативу в свої ноги і самотужки зрівняв рахунок. Домінація Епіцентра не давала передихнути будівельникам і, логічно, що одна з енних атак ще раз стала успішною 2:1. До перерви в активі Епіцентра було близько 200 пасів, з десяток ударів і два голи. 
15062016DSC 0380 2
   Новачок то новачок, але розумінням своєї справи Шпола приємно здивувала. У другій половині вони були куди продуктивнішими в атаці, аніж "білі". Епіцентр своїм триманням м'яча рахунок не змінював і тим самим дуже наривався на 2:2. За десять хвилин до кінця номінальні гості розкатали чергову продуктивну атаку і так само продуктивно її завершили, гол на рахунку екс-гравця гіпермаркету - Моторного. При цьому ні Аджубей, ні Вакуленко, ні Кшемінський не змогли додати швидкостей і гостроти, щоб виграти цей матч, тож рахуок так і не змінився. Шпола продемонструвала хороший міні-футбол і заслужено взяла одне очко в цій зустрічі. 2:2 і зі стартового матчу чемпіонат обіцяє бути цікавим!