«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «ДФС» - «Черкасигаз» - 3:7 (0:5)
Середа, 18 вересня 2019, 12:37

1 DSC 1203 

13 тур. 17 вересня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

Голи: Каланбет, Зубенко, Таряник - Пшоно (3), Макогон (3), Кузик

У зустрічі сусідів по турнірній таблиці на кону було 6 турнірних очок – у разі перемоги дефеесників, їхнє відставання від газовиків скорочувалося б до одного пункту, а у іншому випадку – втрачали б шанс фінішувати на 5 місці.

3 DSC 1209

З урахуванням важливості перемоги для обох команд, зустріч вони почали досить активно, з наміром забити «швидкий» гол. Досягти бажаного «Черкасигазу» на 3 і 4 хвилинах допоміг Пшоно – 0:2. Для «ДФСу» потрібно був деякий час, щоб оговтатися від такого невдалого для них старту зустрічі і вони спробували навязати свою гру, проте зумів стримати натиск. А на 12 хвилині Макогон з пенальті доводить рахунок до 0:3. Відразу після цього капітан господарів поля Мусієнко мав шанс скорочувати відставання у рахунку, але Маценко зумів вграти мікродуель.

4 DSC 1214

 

Якщо «ДФС» свої гольові моменти не реалізує, то гравцям «Черкасигазу» вдається свої голи забивати і на велику перерву вони йдуть виграючи з різницею у 5 мячів. Тут варто відзначити, що часто голкіпера господарів поля Ваганова захисники його команди залишали на «розстріл» суперника.

5 DSC 1206

 

Після перерви гравцям «ДФС» відступати було нікуди і вони йдуть на масований штурм воріт суперника, який в обороні діє чітко і без помилок. А плюс до всього їхній голкіпер – Маценко впіймав кураж.

З 28 хвилини гри команди влаштували перестрілку, яку з рахунком 3:2 виграла команда «ДФС», але у підсумку програла з рахунком 3:7.

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»