«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Азот» - «Майфон» - 4:1 (3:1)
Середа, 18 вересня 2019, 08:40

1 DSC 1183 

13 тур. 17 вересня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Азот» - «Майфон» - 4:1 (3:1)

Голи: Крупа, Степанов, Куц, Вєтров - Проценко

Гру команди почали досить таки обережно, не форсуючи подій. Проте поступово мяч став опинятися у футболістів «Азоту». Здавалося, що тактична боротьба триватиме і далі та Крупа у господарів гри на це мав свій погляд і на 5 хвилині відкриває рахунок у грі. Не пройшло і хвилини як Степанов у притаманному йому динамічному стилі збільшує перевагу його команди до двох голів.

Очікувано у такій ситуації «Майфон» організовує масований наступ на ворота опонентів, але організувати гольову атаку ніяк не вдавалося. Господарі, стримавши натиск майфонфівців, відповідають своїми гострими атаками. У «Азота» у першій половині зустрічі своєю активністю і націленістю на ворота виділяється Степанов.

2 DSC 1187

На 15 хвилині гри у гостей Литовченко з інтервалом у 25 секунд мав дві нагоди забивати, але його потужні і прицільні удари Соколовський парирує. У відповідь атака «Азота» і Куц збільшує перевагу своєї команди у рахунку до 3 голів.

За дві хвилини до перерви майфонівець Проценко прицільним ударом зі штрафного повертає інтригу у зустрічі – 3:1.

На старті другої половини зустрічі «Майфон» робить спробу скоротити відставання у рахунку до мінімуму, а той зрівняти. Але азотівці в обороні грають надійно, а їхній голкіпер Соколовський діє безпомилково. Крім цього гості досить таки небезпечно контратакують.

3 DSC 1190

Станом на 30 хвилину зустрічі швидкості обох команд впали. Ціна помилки стає високою, тому гравці намагаються діяти обережно. Проте у «Майфона» Савченко йде на ризик, обігруючи двох своїх опонентів виходить сам на сам із Соколовським, де переможцем дуелі виходить голкіпер. Ще через кілька секунд вже Проценко здавалося був близьким до успіху, але переграти голкіпера азотівців знову не вдалося.

4 DSC 1197

 

«Майфон» у завершальні 5 хвилин зустрічі міняє голкіпера на польового гравця, але цей хід не дає їм позитивного результату, а навпаки в одній з атак вони втрачають мяч чим миттєво скористався активний Вєтров – 4:1.

До фінального сирени рахунок у грі більше не змінювався. Вигравши «Азот» зробив вагому заявку на перемогу у турнірі. 24 вересня відбудуться завершальні матчі літньої «Бізнес-ліги» з міні-футболу.

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»