«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Патріоти» - Служба порятунку» - 2:4 (1:2)
Середа, 18 вересня 2019, 11:56

1 DSC 1170 

13 тур. 17 вересня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Патріоти» - «Служба порятунку» - 2:4 (1:2)

Голи: Кречик, Вермянчук - Панченко (2), Магльований, Аджубей

До цієї зустрічі «Служба порятунку» підійшла у своєму оптимальному складі зі своїми лідерами, які у попередніх матчах не могли взяти участь – Аджубей і Панченко знову у грі. Щодо «Патріотів», то вони до цієї гри підійшли без ряду своїх основних гравців. Проте це не завадило їм на початку тайму відкрити рахунок у грі – влучним попаданням у ворота відзначився Кречик. «Службі порятунку» потрібно було 6 хвилин, щоб підібрати ключ до воріт Гайдамаки. Це Панченко забитим голом відзначив своє повернення на поле після відновлення від травми. А ще через дві хвилини Панченко оформив «дубль» - 1:2.

2 DSC 1138

 

«Патріоти» пропустивши два голи акцентовано переходять на гру від оборони. Натомість «Служба порятунку», маючи у запасі 6 гравців підтримує високий темп зустрічі, але продовжити забивну серію не вдається.

Наприкінці тайму тільки відмінна реакція голкіпера гостей Юхименка двічі врятувала команду від неминучих голів.

4 DSC 1134

Відразу після перерви «Патріоти» не зуміли реалізувати ще два гольові моменти. А далі слово було за Магльованим та Аджебеєм, які влучними ударами збільшили перевагу свої команди до трьох голів – 1:4. Після гості стали грати розкутіше і дещо втратили пильність за що покарав забитим голом Вермянчук. Згодом у «Патріотів» було два нереалізовані гольові моменти.

Кінцівку зустрічі «Служба порятунку» провела виважено, звівши до мінімуму ризик пропустити гол у свої ворота.

5 DSC 1169

 

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»