«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Юрія-Фарм» - «ДФС» - 5:6 (2:4)
Середа, 11 вересня 2019, 10:00

11 DSC 1188

 12 тур. 10 вересня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон» 

        

«Юрія-Фарм» - «ДФС» - 5:6 (2:4)

Голи: Калашник, Ольховий (2), Ковальчук (2) - Мусієнко, Петренко (2), Таряник (2), Каланбет

Судячи з того, що у запасі гостей було 5 гравців, то вони були налаштовані дати серйозний бій юріяфармівцям, які минулого туру вигравши у «Служби порятунку», виключили їх з боротьби за перше місце. І вже на 3 хвилині зустрічі Мусієнко відкриває рахунок у зустрічі – 1:0. Пройшло дві хвилини і господарі гри мали шанс зрівнювати рахунок у грі, але Ольховий не зумів обіграти Ваганова у відповідальний момент. Проте згодом Калашнику із «Юрії-Фарму» все таки вдається зрівняти рахунок, а згодом фармацевти були вже попереду – 2:1. Таким чином у грі дуже швидко все перевернулося і від ігрової переваги гостей нічого не залишилося. Проте наприкінці тайму дефеесники зуміли налагодити комбінаційну гру і протягом трьох хвилин забити у ворота суперника 3 мячі – 2:4.

22 DSC 1192

 

Напевне «ДФС» зарані повірив у перемогу і старт другого тайму провів не належному рівні, чим скористався суперник і на 25 хвилині гри рахунок вже був рівним- 4:4. Гості додають у швидкості за рахунок частих замін. Але «Юрія-Фарм», яка хоч і грає з одним футболістом на заміні і без свого голеадора Шевченка, вдається підтримувати високий темп.

33 DSC 1200

Поступово у діях гравців починає спостерігати нервовість і велика кількість не точних пасів. Вирішальними у грі стали 35 та 36 хвилини зустрічі, коли Таряник і Каланбет зуміли вивести гру з нічийного ступору – 4:6. «Юрії-Фарму» у цій ситуації втрачати було нікуди і вони кидають усі сили в атаку і за три хвилини до завершення зустрічі скорочують відставання до одного гола. Далі були непрості завершальні хвилини зустрічі, але «ДФС» зумів втримати перевагу і перемогти. До речі, гра між цими командами також закінчилася з рахунком 6:5, але на користь «Юрії-Фарму».

44 DSC 1202

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»