«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Майфон» – «Патріоти» - 4:0 (2:0)
Середа, 11 вересня 2019, 09:40

11 DSC 1178

12 тур. 10 вересня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Майфон» – «Патріоти» - 4:0 (2:0)

Голи: Проценко (2), Савченко, Захаревич

Гру команди почали у розміреному темпі з ретельною підготовкою атак, але протягом 5 хвилин особливих загроз обом воротам не спостерігалося. Та згодом Проценко вирішив дальнім ударом перевірити пильність голкіпера гостей Гайдамаки і вгадав – 1:0. Ще через дві хвилини у ворота «Патріотів» влетів другий гол. Лише після цього гості вдалися до більш рішучих дій і Тарасов був дуже близьким до того, щоб скорочувати відставання у рахунку, але м’яч після його удару головою перелетів і голкіпера і ворота.

Станом на 10 хвилину зустрічі на полі спостерігається дещо сумбурна гра з боку обох команд, але шкіряна куля частіше у ногах майфонівців.

22 DSC 1175

Ближче до завершення тайму гравці «Майфона» і «Патріотів» розбігалися і стали діяти швидше, але кількість гольових моментів від цього не збільшилася.

На старті другого тайму команди обмінялися гольовими моментами. У центрі уваги був капітан гостей Нуянзін, який спочатку врятував свої ворота від забитого гола, а через мить вже сам не зумів забити у чужі ворота.

33 DSC 1146

На 25 та 27 хвилинах «Майфон» доводить свою перевагу у рахунку до чотирьох мячів. Отримавши комфортну перевагу гості збавили темп, відійшли у захист і дали можливість супернику більше атакувати. Але тим не вдалося цим скористатися, точніше майфонівці у захисті зіграли без помилок.

Ближче до завершення тайму команди перейшли до гри у відкритий футбол, особливо не дбаючи про захисні функції, але рахунок у зустрічі так більше і не змінився. Після цієї перемоги «Майфон» вийшов на перше місце турнірної таблиці.

DSC 1165

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»