«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Черкасигаз» - «Майфон» – 0:3 (0:3)
Середа, 04 вересня 2019, 09:48

1 DSC 1138 

11 тур. 3 вересня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Черкасигаз» - «Майфон» – 0:3 (0:3)

Голи: Проценко (2), Бобінський

Після завершення зустрічі гравці «Черкасигазу» сказали, що усі їхні плани порушили два швидкі голи, забиті у їхні ворота. А так у них був рішучий настрій дати бій майфонівцям.

2 DSC 1116

А свій перший мяч у зустрічі Проценко із «Майфона» забив на 19 секунді зустрічі. Не пройшло і трьох хвилин гри, а на табло було вже 0:2. Проте такий хід подій не збив з пантелику газовиків, а навпаки мобілізував їх і вони змогли вирівняти гру. Деякий час тривала рівна боротьба і здавалося, що господарям зустрічі ось-ось посміхнеться вдача, але вийшло все навпаки. На 13 (!) хвилині зустрічі Проценко неочікувано не сильним ударом збільшує перевагу своєї команди до 3 голів. Далі на майданчику було багато силової боротьби і інколи з порушенням правил, але рахунок до перерви так і не змінився.

3 DSC 1117

 

Другу половину зустрічі майфонівці почали активно, розуміючи, що у футзалі перевага у три забиті мячі не завжди є переконливою. Тим паче, що грати залишалося ще 20 хвилин. Але газовики виставили міцні захисні редути і особливо не дали розгулятися супернику. Загалом протягом перших 10 хвилин другого тайму у голкіперів команд Ткаченка і Маценка особливо роботи не було.

У завершальному відрізку гри газовики додали у швидкості і стали частіше атакувати суперника, який зробив ставку на захист і вміло довів гру до перемоги.

4 DSC 1128

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»