«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Патріоти» - «Азот» - 1:6 (0:3)
Середа, 04 вересня 2019, 08:57

1 DSC 1097 

11 тур. 3 вересня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

                                                                             

«Патріоти» - «Азот» - 1:6 (0:3)

Голи: Майборода - Вєтров (2), Крупа, Степанов (2), Андрейченко А.

Команда «Азот» перед цією зустріччю була свідком, як один з претендентів на перше місце – «Служба порятунку» несподівано втратила турнірні очки. З урахуванням цієї обставини азотовці на гру з «Патріотами» вийшли максимально сконцентрованими. З іншого боку «Патріоти» перед цим бачили як можна відбирати турнірні очки у лідера. Очевидно ці обставина вплинули на гру команд протягом перших 10 хвилин зустрічі, коли азотівці планомірно проводили атакувальні дії, а їхній суперник самовіданно захищався і при першій можливості контратакував.

2 DSC 1085

Та все ж на 12 хвилині поєдинку гостям зустрічі вдається відкрити рахунок у грі – це Вєтров зумів знайти щілину між ногою голкіпера Гайдамаки і стійкою воріт. Забивши гол, «Азот» додає у швидкості з метою забити ще один гол, але вдалися до дальніх ударів, які успіху не мали. «Патріоти» зі свого боку зробили ставку на контратаки, які супернику вдавалося зупиняти.

Згодом Степанов вивіреним пасом на дальню стійку воріт вивів на ударну позицію Крупу і рахунок стає 2:0. Для господарів рахунок не критичний, але потребує, щоб Нуянзін і компанія діяла рішуче, що вони і роблять, але суперник намагається руйнуватиїхні атаки далеко на підступах до своїх воріт. А у відповідь Вєтров забиває свій другий мяч у зустрічі – 0:3.

4 DSC 1112

Перші 10 хвилин другого тайму пройшли за сценарієм першої половини гри, коли «Азот» частіше володіє мячем і більше атакує, а «Патріоти» вміло тримають оборону. За 5 хвилин до завершення гри азотівці починають помітно нервувати, що ніяк не можуть «продавити» захист суперника. Та все ж на 36 та 38 хвилинах два мячі влітають у ворота господарів. Далі був заслужений гол престижу від Майбороди, на який влучним попаданням відповів Степанов – 1:6.

3 DSC 1099

 

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»