«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Служба порятунку» «Юрія-Фарм» - 3:4 (2:4)
Середа, 04 вересня 2019, 08:02

 1 DSC 1043

11 тур. 3 вересня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Служба порятунку» «Юрія-Фарм» - 3:4 (2:4)

Голи: Караушан (2), Зєнков – Шевченко (3), Ольховий

Зі стартових хвилин поєдинку юріяфармівці своєю напористою грою почали демонструвати супернику, що всерйоз налаштовані поборотися за три турнірні очки і не зважають на те, що «Служба порятунку» знаходиться у лідируючій групі. Гості своє бажання перемогти швидко втілили у забитий гол. Утім опоненти досить швидко відновили перевагу у рахунку – 1:1. Та це лише завело «Юрію-Фарм» і згодом на табло рахунок був 1:3. По ходу у «Служби порятунку» червону картку перед собою побачив Аджубей. Вийшло так, що з урахуванням травмованого Панченка, який не брав участь у зустрічі, рятівники мали продовжувати гру без двох «моторчиків».

2 DSC 1048

 

Поки господарі матчу приходили до тями, після несподіваного для них старту зустрічі, Шевченко «оформив» четвертий гол у ворота фармацевтів – 1:4. Але через короткий проміжок часу Зєнков скоротив відставання у рахунку до двох мячів.

Після перерви «Служба порятунку» вдалася до атакувальних дій з метою кардинально змінити ситуацію. Але Калашник і компанія робить ставку на гру від оборони і не дає супернику провести результативну атаку.

3 DSC 1061

 

На 25 хвилині поєдинку Караушан був близьким, щоб скоротити відставання до мінімуму, але Білецький зреагував на підступний удар. Згодом за «Юрію-Фарм» зіграє стійка воріт, після удару Зєнкова.

Мячем частіше володіють господарі зустрічі, але цю перевагу не можуть ніяк реалізувати – інколи неточність підводить, а інколи все той же каркас воріт, як було у випадку з ударом Караушана.

DSC 1073

 

На 35 хвилині зустрічі «Служба порятунку» отримала чисельну перевагу – червону картку отримав гравець «Юрії-Фарму». Але у відведені дві хвилини гри рятівники скористатися не змогли. Проте тільки но у фармацевтів на поле вийшов пятий, як гостям вдається, за 3 хвилини до завершення гри скоротити відставання у рахунку до 1 гола.

Протягом нервових заключний хвилин зустрічі рахунок міг змінитися як в один, так і інший бік, але у підсумку фінальна сирена зафіксувала дещо сенсаційну перемогу «Юрії-Фарму».

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»