«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Черкасигаз» - «Азот» – 4:5 (0:4)
Написав Администратор Черкаський Спорт   
Середа, 21 серпня 2019, 09:35

1 DSC 0673 

 10 тур. 20 серпня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Черкасигаз» - «Азот» – 4:5 (0:4)

Голи: Пшоно (2), Мудрик (2) - Андрейченко (2), Куць, Вєтров, Степанов

Азотівці уважно спостерігали за грою «Майфон» - «Юрія-Фарм» і бачили як їхнім опонентам у боротьбі за перше місце далася не легко перемога і скільки нервів може коштувати втрата концентрації. Тож на гру проти газовиків «Азот» вийшов максимально мобілізованим і досить швидко відкрили рахунок у поєдинку 0:1. Спроба господарів зустрічі зрівняти цифри на табло не мала успіху, а от Куцю у гостей вдається змінити рахунок у зустрічі на свою користь – 0:2. Поступово азотівці піднімають темп зустрічі і на 17 хвилині вони вже виграють з перевагою у чотири голи.

DSC 0660

 

На старті другої частини зустрічі Степанов влучним ударом доводить перевагу своєї команди до комфортної – 0:5. Після цього «Азот» почав грати дещо вальяжно і не уважно, чим почав користуватися їхній суперник і на 27 хвилині гри скорочує відставання у рахунку 1:5. Окрилені цим маленьким успіхом газовики почали грати агресивніше, змушуючи суперника помилятися і нервувати.

DSC 0661

 

Далі у зустрічі була 34 і 35 хвилина зустрічі, протягом яких Мудрик у «Черкасигазу» забиває два голи – 3:5. «Азот» пробує перехопити інціативу у грі, але їхній суперник не збирався поступатися і на 37 хвилині зустрічі Пшоно скорочує відставання у рахунку до одного забитого мяча.

Далі у зустрічі тривали нервові хвилини. За кілька секунд до фінальної сирени «Черкасигаз» був дуже близьким до того, щоб зрівняти рахунок, але фортуна відвернулася в останню мить.

DSC 0672

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»