«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Черкасигаз» - «Патріоти» – 7:1 (2:1)
Середа, 14 серпня 2019, 12:01

 11 DSC 0497

9 тур. 13 серпня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Черкасигаз» - «Патріоти» – 7:1 (2:1)

Голи: Севастянов, Макогон, Мудрик (2), Пшоно (3) - Пиляй

До цієї гри обидві команди підійшли без кількох своїх основних гравців і у запасі мали по два гравці. Перші 5 хвилин зустрічі пройшли при рівній грі та динамічній і цікавій боротьбі на кожному клаптику футбольного майданчика. Далі команди обмінялися забитими голами.

1 DSC 0494

 

На 15 хвилині Макогон у газовиків «вижав» максимум із ігрового епізоду і рахунок на табло змінився – 2:1. Ближче до завершення тайму команди почали діяти не так швидко, від чого гострота біля обох воріт впала.

3 DSC 0501

 

Після перерви знову на майданчику рівна гра без особливих гольових моментів біля обох воріт. На 25 хвилині зустрічі спочатку «Патріоти» не зуміли зі зручної позиції зрівняти рахунок у грі, а потім, через 30 секунд, газовики двічі в одній атаці не зуміли переграти голкіпера Гайдамаку. Та через кілька хвилин господарям матчу все ж вдається переграти голкіпера «Патріотів» - 3:1. Гості роблять все можливе, щоб якимось чином змінити хід поєдинку, на 30 хвилині зустрічі гравець «Черкасигазу» з інтервалом у 20 секунд забиває у ворота Гайдамаки 2 голи і рахунок стає 5:1. Зрозуміло, що газовики після цього переходять на гру від оборони, даючи супернику частіше атакувати, що вони і роблять. Але усі старання «Патріотів» своєю надійною грою звів нанівець голкіпер газовиків Маценко. Відсидівшись у захисті господарі гри знову вдалися до активних дій і забили у ворота опонентів ще два голи – 7:1.

2 DSC 0499

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»