«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Азот» - «Юрія-Фарм» - 7:4 (3:1)
Середа, 14 серпня 2019, 10:10

1 DSC 0467 

9 тур. 13 серпня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Азот» - «Юрія-Фарм» - 7:4 (3:1)

Голи: Вєтров (5), Степанов, Соколовський – Шевченко (2), Ольховий, Пащенко

З перших хвилин гри обидві команди проявили налаштованість на те, щоб забити швидкий гол. Бажаного успіху досягли азотівці, проте невдовзі Шевченку вдається зрівняти рахунок – 1:1. Станом на 10 хвилину зустрічі рахунок у матчі був рівним і загалом гра на майданчику була рівна.

2 DSC 0471

 

Варто відзначити, що у складі «Азота» на заміні було 5 гравців, а у їхнього суперника на три менше. І ще у складі азотівців грає Вєтров, який у цій зустрічі був найбільш налаштований на забиття мячів у ворота суперника. Саме цей гравець на 12 і 14 хвилинах довів перевагу своє команди до двох голів – 1:3. Після цього господарі матчі все частіше атакують вп’ятьох, що додає потужності їхнім діям в атаці, але фрмацевтам вдається стримувати цей натиск. А наприкінці тайму Шевченко ледь не покарав суперника за їхню «обрізку» в атаці, але «Азот» виручив їхній голкіпер Соколовський.

3 DSC 0474

 

Та все ж «Юрії-Фарм» на старті другої частини зустрічі вдається скористатися тим, що їхній суперник атакує вп’ятьох і рахунок стає 3:2. Досить швидко Степанов повертає перевагу своєї команди у два голи. Проте вкотре Соколовський грає далеко від своїх воріт і знову шкіряна куля влітає у його ворота – 4:3. Ну, а у середині другого тайму рахунок у зустрічі стає рівним – 4:4. Дещо сенсаційно виходило. Але у «Азота» за справу знову взявся Вєтров, який протягом двох хвилин двічі «розписався» у воротах опонентів. А на 33 хвилині господарі зустрічі вже вигравали з рахунком 7:4. Отримавши комфортну перевагу у рахунку, «Азот» перейшов на гру від оборони, давши можливість своєму опоненту частіше атакувати. І варто відзначити, що наприкінці гри «Юрія-Фарм» мала можливість не раз забивати голи, але «Азот» двічі рятував від неприємностей каркас воріт.

DSC 0479

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»