«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «ДФС» - «Майфон» - 1:12 (0:7)
Середа, 14 серпня 2019, 09:30

1 DSC 0453 

9 тур. 13 серпня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

 

«ДФС» - «Майфон» - 1:12 (0:7)

Голи: Петренко - Діденко, Кучеренко (5), Проценко (3), Горбинко, Майчук, автогол суперника

У попередньому матчі команда «ДФС» хоч і програла азотівцям, проте продемонструвала гру, яка вселяла оптимізм у душі їхніх вболівальників. Наступним їхнім суперником був потужний «Майфон», тож на перемогу господарям матчу було складно сподіватися, але принаймі від них очікувалася боротьба. Проте майфонівці з перших хвилин гри продемонстрували, що рішуче налаштовані на зустріч, незважаючи на те, що їхнім суперником є аутсайдер турнірної таблиці.

2 DSC 0449

Вже на 10 хвилині гості вигравали з різницею у три голи і на досягнутому зупинятися і не збирався. Щодо команди «ДФС», яка до цієї гри підійшла не оптимальним складом, то вона проявляла старання, але при цьому було багато помилок при передачах мяча. Натомість їхній суперник діє впевнено і доводить рахунок до 0:4. Майже відразу дефеесники мають шанс скоротити відставання у рахунку, але Таряник не реалізує вихід сам на сам з голкіпером «Майфона». А от гості свої гольові моменти доводять до логічного завершення і на перерву йдуть з комфортною перевагою у рахунку.

3 DSC 0452

 

Другу частину зустрічі ДФС почав значно активніше від свого суперника, за що був «нагороджений» забитим мячем у ворота суперника – 1:7. Забитий гол додав впевненості господарям матчу, але з іншого боку завів «Майфон», який ввімкнувши максимальні швидкості, до завершення зустрічі забив у ворота опонентів ще 5 м’ячів – 1:12.

4 DSC 0456

 

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»