«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «ДФС» - «Азот» - 5:10 (1:4)
Середа, 07 серпня 2019, 09:26

1 DSC 0424

7 тур. 6 серпня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«ДФС» - «Азот» - 5:10 (1:4)

Голи: Петренко (2), Таряник, Чалий, Мусієнко - Андрейченко А. (3), Самарін (2), Степанов (4), Вєтров

З перших секунд гри азотівці кинули усі сили на те, щоб забити «швидкий» гол, але «ДФС» зумів цьому шквалу атак протиставити надійний захист і коли випадала нагода проводити гострі контратаки. Протягом 10 хвилин гри воротарям вдавалося збірігати свої ворота «сухими». Але вже на 13 хвилині зустрічі «Азоту» вдається вести у рахунку з різницею у три голи. Зрозуміло, що господарям зустрічі потрібно було вдаватися до рішучих дій, що власне і роблять. В одному з моментів Мусієнко мав шанс ударом головою переправляти круглого у ворота, але удар вийшов не сильним і Соколовський заволодів цим мячем. А от Вєтрову ніщо не завадило збільшити перевагу азотівців до чотирьох голів – 0:4.

2 DSC 0420

 

Наприкінці тайму дефеесникам вдається «розмочити» рахунок у грі – влучним попаданням у сітку воріт відзначився активний Петренко – 1:4. А перед свистком арбітра на перерву мяч дивом вдруге не влетів у ворота «Азоту».

Те, що не вдалося зробити наприкінці першої частини зустрічі, «ДФС» зробив на старті 2 тайму – «дубль» оформив Петренко. А через 1 хвилину господарі гри втратили реальний шанс скоротити відставання у рахунку до одного гола. На такий розвиток подій двома голами відповів азотівець Степанов – 2:6. Згодом Таряник забитим голом дарує надію своїй команді на порятунок – 3:6. Через кілька хвилин Таряник втрачає шанс забити свій другий м’яч у зустрічі. Та все ж рахунок на табло змінюється на 4:6.

3 DSC 0428

«Азот», щоб убезпечити себе від неприємностей, вмикає максимальні швидкості і у завершальні чотири хвилини зустрічі забиває у ворота опонентів 4 голи, пропускаючи у свої ворота лише один гол. Підсумковий рахунок гри вийшов багатим на забиті голи – 5:10. Своєю грою і результативністю команда «ДФС» продемонструвала, що рішуче налаштована залишити нижній щабель турнірної таблиці.

4 DSC 0433

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»