«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Юрія-Фарм» - «Патріоти» – 2:1 (1:0)
Середа, 07 серпня 2019, 08:35

1 DSC 0387

7 тур. 6 серпня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

 

«Юрія-Фарм» - «Патріоти» – 2:1 (1:0)

Голи: Калашнік, Ольховий – Нуянзін О.

Обидві команди зустріч почали активно, при цьому перші 5 хвилин мячем частіше володіли господарі зустрічі. Багато роботи у воротаря «Патріотів» Гайдамаки, який неодноразово рятує свої ворота від пропущених голів. У гостей не так багато гольових моментів, але і вони не досягають мети, як наприклад було у ситуації із виходом Грінька сам на сам з воротарем фармацевтів.

Невдалою для «Патріотів» 13 хвилина зустрічі, коли Калашник влучним «пострілом» відкрив рахунок у грі – 1:0. Майже відразу Кречик у гостей робить відмінний фланговий прохід, але пробити по воротах із зручної позиції не зумів.

2 DSC 0412

 

Більше забитих голів глядачі у першому таймі не побачили. Гостям поки вдається організовано протистояти активному супернику у захисті.

3 DSC 0382

 

На стартових секундах другої частини зустрічі Тарасов вийшов на гарну ударну позицію, але влучно пробити по воротах «Юрії-Фарму» не зумів. Та все ж гостям згодом вдається зрівняти рахунок у грі – попаданням у ворота фамацевтів відзначився Нуянзін О. – 1:1. Сталося це на 25 хвилині гри. Матч набув вязкого характеру, де кожна з команд не поспішала форсувати події. На 30 хвилині гри Ольховий прицільно виконує штрафний удар і виводить свою команду вперед – 2:1. Після юріяфармівці переходять до гри від оборони, а гості вдаються до активних дій, але рахунок до фінальної сирени так і не змінився.

4 DSC 0394

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»