«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Юрія-Фарм» – «Черкасигаз» - 2:1 (1:1)
П'ятниця, 05 липня 2019, 08:52

1DSC 0180

Перенесений матч 7 туру. 4 липня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Юрія-Фарм» – «Черкасигаз» - 2:1 (1:1)

Голи: Ольховий, Калашник- Мудрик

Перед цим матчем було достатньо прогнозів, де більшість схилялися до того, що у «Черкасигазу» гарні шанси здобути три очки у цій зустрічі. Але вийшло так, що старт зустрічі організованіше провели фамацевти, які організували кілька небезпечних атак, але без логічного завершення. Проте першими могли відкривати рахунок у зустрічі газовики, але Мудрик з вигідної позиції елегантно перекинув м’яч і через голкіпера і через воротаря. А вже хвилину шкіряна куля влітає, після удару у виконанні Ольхового, у ворота гостей – 1:0.

2DSC 0156

 

Пропустивши гол, «Черкасигаз» кинув усі сили на штурм воріт суперника, але провести якісної атаки їм не вдалося. Натомість на 17 хвилині шкіряна куля ледь не влетіла у ворота гостей, але Шевченко не зумів реалізувати шанс збільшити перевагу своєї команди. Відраду після цього газивики контратакують і Мудрик зрівнює рахунок у грі.

3DSC 0160

 

На початку другої частини зустрічі Кузик у гостей мав відмінний шанс виходити вперед у рахунку, але не зумів обіграти Білецького у «рамці». Згодом вже «Юрія-Фарм» не реалізує свій гольовий момент: Третяк на дальній стійці не зумів замкнути пас від Шевченка.

На 29 хвилині гри фармацевтам вдається провести красиву атаку, яку влучним ударом завершив Калашник – 2:1. Газовики, пропустивши гол, біжать до воріт з метою швидко зрівняти рахунок. Але господарі матчу у захисті грають максимально уважно, перейшовши на варіант ведення гри від оборони.

4DSC 0168

 

З наближенням закінчення зустрічі, напруга на футбольному майданчику зростала і як одна, так і інша команди мали шанси неодноразово відзначитися забитими голами, але рахунок так більше не змінився.

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»