«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Майфон» - «Служба порятунку» - 2:2 (0:1)
П'ятниця, 05 липня 2019, 08:20

1DSC 0128

Перенесений матч 1 туру. 4 липня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Майфон» - «Служба порятунку» - 2:2 (0:1)

Голи: Горбинко, Савченко – Зєнков, Аджубей

Зустріч команди почали активно з великою кількістю ударів по воротах, більшість яких були повз ворота. Поступово «Майфон» посилює пресинг на ворота суперника, який віддає перевагу ретельній підготовці своїх атак.

На 7 і 9 хвилинах гри Панченко у «Служби порятунку» бє не сильно, але підступно по воротах Ткаченка, але в обох випадках голкіпер не без труднощів відбиває мяч ногами. З боку господарів матчу атаки не такі потужні, як вони можуть проводити.

2DSC 0134

 

На 13 хвилині зустрічі команди обмінялися нереалізованими 100% гольовими моментами: спочатку Аджубей не реалізував вихід сам на сам з голкіпером, а через мить удар Проценка парирував у «Служби порятунку» Котолуп. Та все ж глядачі у першому таймі побачили забитий мяч – на 19 хвилині гол «у роздягальню» у гостей забив Зєнков.

3DSC 0141

На старті II тайму Проценко у «Майфона» не зумів обіграти голкіпера. Проте через 1 хвилину господарям матчу вдається зрівняти рахунок: потужний удар від Горбинко для Котолупа виявився складним.

Після того як рахунок став нічийним, темп зустрічі дещо впав, але від цього кількість гольових моментів біля обох воріт не поменшало. На 30 хвилині майфонівець Проценко перевірив на міць стійку воріт Котолупа. Поступово гравці додають у швидкості і в епіцентрі уваги надійна гра воротарів . Проте наприкінці гри стражі обох воріт не змогли врятувати свої команди від пропущених голів. Спочатку на 18 хвилині Савченко виводить «Майфон» вперед – 2:1 і команда «закривається» на своїй половині поля. Проте «Служба порятунку» змусила свого суперника помилитися за кілька десятків секунд до фінального свистка арбітра – 2:2.

4DSC 0146

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»