«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Служба порятунку» - «Черкасигаз» - 6:4 (2:3)
Середа, 19 червня 2019, 14:49

1 DSC 0877

6 тур. 18 червня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

 

«Служба порятунку» - «Черкасигаз» - 6:4 (2:3)

Голи: Панченко (2), Аджубей (2), Горох (2) – Федоренко, автогол суперника, Пшоно (2)

Не встигла секундна стрілка зробити оди оберт, як рахунок у зустрічі був відкритий – «швидкий» гол забив Панченко – 1:0. Наступні пять хвилин зустрічі пішли на пристрілку до воріт та «притирку» суперників на футбольному полі. І знову м’яч влітає у ворота газовиків – 2:0. З урахуванням рахунку «Служба порятунку» робить акцент на гру від оборони, а їхній суперник набирає обертів і біля воріт Котолупа все частіше «гарячіше».

2 DSC 0879

На 12 хвилині у гостей у пасиві вже шосте командне попередження і рятівникам потрібно вже пробивати дабл-пенальті, аде Аджубею не вдається обіграти Коханюка. А от партнеру Коханюка – Федоренку дальнім ударом вдається обіграти голкіпера «Служби порятунку» - 2:1. Забитий гол додає впевненості гостям і на 17 хвилині вони змушують Аджубея помилитися (забити гол у свої ворота), а через кілька секунд Пшоно виводить вперед гостей – 2:3. До перерви глядачі забитих голів більше не бачили.

3 DSC 0882

Виграючи «Черкасигаз» після перерви побіг забивати ще один гол, а «Служба порятунку», відповідно бажала вирівняти ситуацію. Гру на зустрічних курсах більш вдаліше провели господарі матчу, які з 27 по 30 хвилини забили у ворота опонентів чотири мячі – 6:3.

4 DSC 0888

 

Незважаючи на не малу різницю у рахунку, газовики намагаються вплинути на хід поєдинку і, відповідно, кардинально його змінити. Але відчайдушна спроба бодай зрівняти рахунок у грі закінчується тим, що у ворота «Служби порятунку» у завершальній десятихвилинці гри влетів ще лише один гол – у цьому заслуга команди на чолі з воротарем.

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»