«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «ДФС» - «Юрія-Фарм» - 5:6 (3:1)
Середа, 19 червня 2019, 14:23

1 DSC 0869

6 тур. 18 червня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

 

«ДФС» - «Юрія-Фарм» - 5:6 (3:1)

Голи: Святун, Зубенко (2), Мусієнко, Таряник – Третьяк (2), Ольховий (3), Калашник

Доволі цікавою і видовищною із закрученим сюжетом вийшла зустріч команд із нижньої частини турнірної таблиці. Звітну гру «ДФС» почав досить таки активно і вже на 5 хвилині зустрічі повів у рахунку. Гравців «Юрії-Фарм» не впізнати – грають без азарту. Але поступово фамацевти набрали ходу і змусили свого суперника дбати про захист свої воріт.

2 DSC 0867

На 13 хвилині зустрічі команди обмінялися забитими голами – спочатку Третьяк покарав дефеесників за нереалізований перед цим гольовий момент – 1:1, а господарі поля зусиллями Зубенка, який буквально продавив захист опонентів, повернув своїй команді перевагу у рахунку – 2:1. Поки гравці «Юрії-Фарму» приходили до тями, Мусієнко вирішив їх «добити» ще одним забитим голом – 3:1. Велике бажання змінити рахунок до перерви не мали успіху у гостей.

3 DSC 0863

 

Друга частина почалася з того, що мяч після удару Зубенка влучає у поперечку воріт «Юрії-Фарму». У відповідь атака гостей Ольховий забиває свій перший гол у зустрічі. До 27 хвилини зустрічі в активі Ольхового було вже три забитих голи і табло висвічувало – 3:4. Проте на 28 хвилині зустрічі Таряник, скориставшись помилкою воротаря господарів гри зрівнює рахунок у зустрічі. Наступні сім хвилин у зустрічі відзначилися рівною грою де Калашнику із «Юрії-Фарму» вдається вдруге у зустрічі вивести свою команду вперед – 4:5.

4 DSC 0868

У діях гравців «ДФС» помітна втомленість, але вони роблять все можливе, щоб зрівняти рахунок. Але і «Юрія-Фарм» не відсиджується у захисті і за 2 хвили до фінальної сирени їм вдається забити ще один гол у ворота опонентів – 4:6. Господарям матчу відступати нікуди і вони йдуть на штурм воріт суперника і за 22 секунди до закінчення гри скорочують відставання у рахунку, але досягти більшого у них не вистачило часу, але й суперник грамотно зіграв у захисті у завершальні секунди матчу..

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»