«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Майфон» - «Патріоти» – 4:2 (2:2)
Середа, 19 червня 2019, 13:41

1 DSC 0847

6 тур. 18 червня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

 

«Майфон» - «Патріоти» – 4:2 (2:2)

Голи: Савченко, Литовченко, Горбинко, Майчук – Кречик (2)

З огляду на склад команди «Патріотів», який готовий був до виходу на гру, то він був дуже наближений до оптимального. Відповідно відчувався настрій, що гості налаштовані дати бій супернику. Проте майфонівці на старті гри зробили ставку на «швидкий» гол, що їм і вдалося зробити – на першій хвилині зустрічі Савченко відкриває рахунок у грі.

2 192019877

Проте цей пропущений гол лише «розіслив» «Патріотів» і вони на 4 хвилині зустрічі вже були попереду – два забиті мячі у ворота суперника у свій актив записав Кречик – 1:2. Майже відразу «Майфону» вдається зрівняти рахунок - на табло була лише 6 хвилина зустрічі.

3 DSC 0850

Після стартових активностей команди дещо збавили темп зустрічі і віддали перевагу більш рівномірному проведенню атак. Спалах активності гравців був зафіксований лише наприкінці тайму і у гостей автор двох забитих м’ячів був готовий оформити хет-трик, але Савченку вдалося вибити м’яч, який був готовий перетнути лінію воріт.

4 DSC 0853

Другу частину зустрічі майфонівці почали із штурму воріт, але їхній суперник у захисті грає уважно. На 23 хвилині Литовченко зненацька бє здалеку по воротах «Патріотів», але Гайдамака зумів парирувати цей удар. Та все ж згодом мяч після удару Горбинко перетинає лінію воріт гостей – 3:2. А ще через три хвилини головній дійовій особі у «Майфона» - Майчуку вдається довести перевагу своєї команди до двох голів. Залишалося ще грати командам трішки більше 11 хвилин. Господарі зустрічі все частіше грають від оборони. Одним із ключових у завершальний відрізок зустрічі була 35 хвилина, коли Тарасов вийшовши сам на сам із воротарем «Майфона» Ткаченком не зумів його обіграти. А далі господарі гри особливо не поспішаючи зуміли довести гру до переможного завершення.  

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»