«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Юрія-Фарм» - «Служба порятунку» - 3:7 (2:2)
Середа, 12 червня 2019, 08:44

1 DSC 0649

5 тур. 11 червня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Юрія-Фарм» - «Служба порятунку» - 3:7 (2:2)

Голи: Шевченко, Калашник, Сумцов - Аджубей (4), Караушан, Котолуп, Горох

Активний початок зустрічі засвідчив, що обидві команди рішуче налаштовані на перемогу. Підтвердженням цього створені гострі моменти біля обох воріт. при цьому можна відзначити, що більш напористіше граю юріяфармівці. А на 7 хвилині гри Калашник у господарів мав відмінну нагоду відкривати рахунок у грі, але Юхименко цей удар парирував.

2 DSC 0657

Але першим у цій зустрічі судилося забити «Службі порятунку» - дебютний гол у матчі записав на свій рахунок Аджубей. «Юрія-Фарм» після цього моменту додає у швидкості. Особливо захисту фармацевтів дошкуляє Шевченко і згодом досягає мети – 1:1, скориставшись помилкою суперника при захисті своїх воріт. А через дві хвилини красивий гол забиває Калашник і виводить свою команду вперед. Проте на перерву команди все ж йдуть при нічийному рахунку – «дубль» оформив Аджубей.

3 DSC 0660

 

На другу частину зустрічі «Юрія-Фарм» вийшов помітно не сконцентрованим, чим дуже швидко скористався Караушан. До речі, все могло статися і швидше, якби не надійна гра воротаря господарів Білецького. Але саме необовязкова помилка голкіпера господарів поля дозволила «Службі порятунку» у відповідальний момент забити свій четвертий гол у грі. Далі були жахливі півтори хвилини для «Юрії-Фарму» протягом яких шкіряна куля ще двічі влітає у їхні ворота – 2:6.

4 DSC 0661

 

Господарі матчу роблять відчайдушну спробу змінити ситуацію на майданчику, але під час однієї з атак «обрізаються» і отримують сьомий м’яч у свої ворота. Гол від Сумцова був слабкою втіхою для фармацевтів, які провели два різних тайми. Натомість їхній суперник зумів у другій половині гри додати і здобути заслужену перемогу.

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»