«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Азот» - «Патріоти» – 8:2 (3:1)
Середа, 12 червня 2019, 08:19

1 DSC 0630

5 тур. 11 червня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

 

«Азот» - «Патріоти» – 8:2 (3:1)

Голи: Андрейченко А. (2), Крупа, Куць, Вєтров, автогол суперника, Соколовський, Забєлов - Лаврусенко, Пиляй

2 DSC 0628

 

Зі стартовим свистком арбітра азотівці організували масований штурм воріт суперника, який не мав успіху. А от перша «вилазка» «Патріотів» на 2 хвилині гри до воріт суперника закінчилася результативно – 0:1. Такий хід подій змусив господарів матчу посилити свою атакувальну міць і на п’ятій хвилині зустрічі рахунок був вже рівним. Відкривши лік забитим мячам у грі, команди перейшли до більш спокійної підготовки своїх атак, але при цьому у «Азота» виходить наступальні дії проводити агресивніше. І на 15 хвилині Вєтров матеріалізує у забитий гол невеличку ігрову перевагу своєї команди – 2:1. Після цього дещо несподіваним став автогол Грінька (3:1), який помітно позначився на настої його партнерів по команді.

3 DSC 0637

На початку тайму воротар господарів гри Соколовський дальнім ударом перевірив реакцію свого візаві - Гайдамаки і виявилося, що робив все правильно – 4:1. Через кілька хвилин перевага «Азота» у рахунку сягала вже чотирьох голів. На 27 хвилині Пиляй у «Патріотів» ударом з центра поля у нижній кут воріт нагадав Соколовському, що у рамці потрібно грати уважніше – 5:2.

4 DSC 0638

Далі вийшло так, що пропущений гол додав впевненості азотівцям і вони дуже швидко повернули перевагу у чотири голи і перейшли до гри у впятьох. Гостям скористатися тим, що голкіпер господарів гри частіше грає біля протилежних воріт не вдалося. А от «Азот», скориставшись втомленістю опонентів, збульшив кількість своїх забитих голів.

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»